Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fajnie,że remis,że wyjdziemy z grupy,ale pierwsza połowa zbyt piękna nie była.Brawo dla naszego bramkarza.Świetni blokujący,ale reszta?To chyba nie szczyt naszych marzeń.To moje zdanie.
Felice pisze:No ale jaką ładną grę w wykonaniu Hiszpanów pooglądaliśmy.
Mecz był bardzo dobry tylko nasz komentarz z kilkunasto sekundowym opóżnieniem nie dało się oglądać więc musiałem oglądać na niemieckiej stacji.
Moje typy na dziś:
Belgia - Irlandia 2-1
Islandia - Węgry 1-1
Portugalia - Austria 2-0