Sanatorium Wital w Gołdapi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marcinmlodystaz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 paź 2015 16:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: marcinmlodystaz »

25 lat, na tym turnusie co byłem było około 50 osób wieku 20-35 + studentki hehe :)
jan2390
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2015 15:26

Post autor: jan2390 »

marcinmlodystaz pisze:Na spokojnie :) byłem już w tym roku na rehabilitacjach w Gołdapi , ponoć bardzo młody turnus był. Mam nadzieję że teraz teżsdobrze będzie . Z tych 50++ niezle smiechy są, ja jestem bardzo specyficzny haha . Adhd, wszedziee mnie pełno :p :ugeek: :twisted:
Nikt, kto ma wszystkie klepki w głowie nie śmieje się z czyjegoś wieku, czy też ułomności.
marcinmlodystaz
Kuracjusz
Kuracjusz

Wiedziałem że jakiś postkomunista coś napisze . Jak najbardziej nie chodzi o wiek Ani o ułomności. :) tam i tak 80% wjeździe dla zabawy z nudów itd. Zabierając młodym dostęp do rehabilitacji.
jan2390
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2015 15:26

Post autor: jan2390 »

Po pierwsze - nie postkomunista
po drugie - gdyby nawet i postkomunista, to też człowiek i ma prawo do leczenia
po trzecie- kto jest statystycznie bardziej schorowany 20 latek czy 50 latek
po czwarte - nie zamierzam się więcej zniżać do poziomu pewnych osób i z nimi polemizować.
Żegnam i znikam z tego portalu
bonia50+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: bonia50+ »

Panowie :o
niepotrzebne te złośliwości zazwyczaj tak jest że towarzystwo dobieramy sobie według własnego gustu i upodobań na pewno NIE BĘDĘ SIĘ NAPRZYKRZAĆ młodzieńcom z ADHD.
Marcin czyli te 20% to ta schorowana młodzież +studentki .Przykre mi, że tak młodzi a musicie się rehabilitować i nikt tu nikomu miejsca nie zabiera. Wniosek :roll: choroba nie wybiera a osobiście jestem zadowolona że zaczynam rehabilitację mając 50+.
pozdrawiam i do miłego w GOŁDAPI
forumowicz

Post autor: forumowicz »

jan2390 pisze: Nikt, kto ma wszystkie klepki w głowie nie śmieje się z czyjegoś wieku, czy też ułomności.
Tak jest :idea:
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gosiaczek63 »

bonia50+ pisze:Panowie :o
niepotrzebne te złośliwości zazwyczaj tak jest że towarzystwo dobieramy sobie według własnego gustu i upodobań na pewno NIE BĘDĘ SIĘ NAPRZYKRZAĆ młodzieńcom z ADHD.
Marcin czyli te 20% to ta schorowana młodzież +studentki .Przykre mi, że tak młodzi a musicie się rehabilitować i nikt tu nikomu miejsca nie zabiera. Wniosek :roll: choroba nie wybiera a osobiście jestem zadowolona że zaczynam rehabilitację mając 50+.
pozdrawiam i do miłego w GOŁDAPI
To znaczy,że śmieją się też,ze swoich rodziców.Tylko pozazdrościć takich dzieci :lol:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

No cóż.Starość nie radość,a młodość nie wieczność.Niestety ani się człowiek obejrzy i już po młodości i zdrowiu.Zastanawiam się co tak Marcina śmieszy :?:
marcinmlodystaz
Kuracjusz
Kuracjusz

Śmieje się do tej pory z filmów które posiadam na telefonie :) i pewnie w tym turnusie znowu będzie ciekawie. Jak podaje ZUSwwiekszosc urazu i wypadków w pracy mają 20+. Jak chcecie na ten temat porozmawiać zapraszam podczas pobytu w barze :)bo mogękogoś urazić nieświadomie pisząc na forum.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Mlody czlowieku ADHD sie leczy.Tylko jak jestes taki mlody to nie wiem czy Ci kasy wystarczy.Ja na swoje sanatorium cale zycie skladki placilam a teraz kuponiki powinnam odcinac.Mysle ze w Goldapi ktos tez nakreci filmik w roli glownej z Toba przy barze.
ODPOWIEDZ