Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziś ulubione święto wszystkich łasuchów – tłusty czwartek! Jak silna jest w Polsce tradycja jedzenia pączków, nie trzeba nikogo przekonywać. W tym roku przypada na 27 lutego i otwiera ostatni tydzień karnawału. Na naszych stołach nie może wówczas zabraknąć nadziewanych różą pączków, oponek i słodkich faworków. W żadnym innym dniu świeżutki pączek lub chrupiący faworek nie smakują tak wybornie. To istna bomba kaloryczna, ale tego dnia trzeba przymknąć oko na kalorie. A zgodnie z pewnym przesądem, w tłusty czwartek należy zjeść co najmniej jednego pączka, aby w życiu nam się powodziło.
Witajcie ja pałaszuje od samego rana, jak na razie zjadłam dwa pączki w reklamówce mam jeszcze dwa i malutkich pączków na wagę tylko pół kilo......i tak jest dzisiaj w pracy w każdym pokoju , gdzie się nie ruszę to PĄCZKI
nika u nas na osiedlu Administracja bardzo dba o nasze zdrowie i zbudowali taka silownie dla seniorow na wolnym powietrzu..jest to wspaniala sprawa..wnuk sobie urzedowal po placu a ja rowerek..ćwiczylam boczki....ale potem zglodnieliśmy i poszlismy na paczusia..