Przyjaciel.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Przyjaciel.....

Post autor: forumowicz »

..sorki ..wyglada?
forumowicz

Smarkacz zawitał i daje oprócz radości......same straty :lol: :lol: :lol: szczególnie w obuwiu :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Nioooooooo ..ma się piesia ma sie straty ..kiedys moje cudowne dzieci miały boksera ,bokser zjadał schab ,kabanosy ,ryby wędzone ,sasiedzi sie dziwili .....Pani pies tak pieknie wyglada .
Tylko to były schabowe na obiad dla całej rodziny ...ryby ...etc :lol: :lol:
forumowicz

Znudziło sie dzieciom gotowanie na zmiany jedzonka,puszek jeszcze nie było?(były w PEWEXIE) karmili tym co było w lodówce ,lub w piekarniku dla.....rodziny 4 osobowej. :lol:
forumowicz

images.jpg
To był taki bokser :( zachorował na nowotwór a zabił go samochód ...........ludzie hamujcie przed psami to okrutne jechać widząc piesia i nie zdejmować nogi z gazu :evil: :cry:
forumowicz

Gwiazdor ma psią dietę :lol: a co się naprosi :roll: ....zapach surowego mięska wyczuje przez zamknięte drzwi i okna :lol: :lol:
forumowicz

Fan nie wiem czy wiesz ,że wiele psów nie tknie miesa ani wędlin z marketów? juz to u przyjaciół sprawdziliśmy ........to co my jemy :shock:
forumowicz

:lol: :lol: :lol: bezpiecznie będzie się przerzucić na Chapi ;)
forumowicz

radzisz to zamiast tych pieknie wedzonych wędlinek? Tak historia zna tez takie przypadki ,jedzenia w Niemczech przez naszych rodaków takich jedzonek :( brak znajomości języka i załamka :( :oops:
nowy74
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2013 16:11
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: nowy74 »

Kruszynko :( jakoś ja byłem i nie zajadałem się takimi "smakołykami"!! :shock: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ