Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. No i ja się doczekałam. Dzisiaj rano miałam nr 595, a po południu, szok!!! ...ZOZ SANATORIUM MSWIA w Kołobrzegu. 17.04-08.05. Trochę się zmartwiłam, bo opinie o ty sanatorium są ...różne. Ale co tam, wiosna będzie na pewno, szum morza itd...Proszę o nowe opinie o tym miejscu.
Bunia pisze:No właśnie mało z krzesła nie spadłam przeglądarka była włączona - patrze a tam zmiana Wysowa Zdrój Biawenna termin pobytu 17 maj - 7 czerwiec wszystko super -tylko nie moje choroby więc czekam dalej , gdzie przyślą papiery, może coś innego Pozdrawiam Bunia
Babeczki, gratuluję świetnych terminów i super miejscowości Tak naprawdę każdy termin jest dobry jeśli w sanatorium wszystko jest ok! Bunia , może uzdrowisko będziesz miała do wyboru skoro NFZ nie może się zdecydować ? Życzę wszystkim udanego wypoczynku .
kruszynka 1958 Wysowa jak by Ci to wytłumaczyć u mnie na mapie jak patrze na Krynice Zdrój - to w prawo jest Wysowa , a jak patrze na Gorlice to w duł przy samej granicy ze Słowacją mam nadzieje że dobrze Ci wytłumaczyłam Pozdrawiam Bunia
Agata8 Jest luty a przydziały są na kwiecień i maj.Ja równiesz jestem z dolnośląskiego.
Mam od 16,04 do 07,05 2012r. zaobseruj z dnia na dzień ile numerków w duł spada .Wtedy tak plus minus można sobie wyliczyć. Albo poprosty zadzwonić i zapytać kiedy co i jak. miłego dnia