kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: madzia »

Witajcie szczęśliwcy którzy juz macie przydziały,wogóle wam nie zazdroscimy,ha ha.My tez w przyszłym roku sie doczekamy.A wam zycze fajnych towarzyszy sanatoryjnych no i moc wrażen,pozdrawiam
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

Witam wszystkich w piątkowy poranek to nic że 13 - tego, ale za to z leniem gigantem jaki mną zawładnął :lol: - wczorajszy dzień był super jeszcze raz gratuluję wszystkim i cieszę się bardzo razem z Wami :)
tak iwciu :kwiat: teraz chyba ja,myślę że pod koniec przyszłego tygodnia powinnam już coś wiedzieć - sprawdzałam w ZIP-e którego wpłynął nowy wniosek 28.05 - a czeka się około 3 tyg.na ocenę - a, co ma być to będzie :) - miłego dnia i spadających numerków :)
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Robeo Kołobrzeg w lipcu 8-) i ten ... ;) :lol:
Super że masz to o czym się marzy :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców!! Miłego wypoczynku.
wlahhh
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2014 09:12
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wlahhh »

Szacunek dla Was wszystkich! Nareszcie doczekałem się przydziału przy numerze 1200 w śląskim. Praktycznie cały sierpień w sanatorium w ..... boję się napisać żeby nie cofnęli... ale tam gdzie poprosiłem fundusz, lekarz spełnił moją prośbę. :D Oby i Wam wszystkim spełniły się marzenia. Pozdrawiam, i życzę wiary i wytrwałości..... :) z którą sam miałem kłopoty. Nara.... :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: malgorzatas »

wlahhh pisze:Szacunek dla Was wszystkich! Nareszcie doczekałem się przydziału przy numerze 1200 w śląskim. Praktycznie cały sierpień w sanatorium w ..... boję się napisać żeby nie cofnęli... ale tam gdzie poprosiłem fundusz, lekarz spełnił moją prośbę. :D Oby i Wam wszystkim spełniły się marzenia. Pozdrawiam, i życzę wiary i wytrwałości..... :) z którą sam miałem kłopoty. Nara.... :serce:
Witaj wlahhh :kwiat: jesteś następnym szczęśliwcem..nie obawiaj się jak juz masz przydzial to tobie go nie zabiorą..nie wiem gdzie dostałeś ale domyslam sie ze morze..jak tak sie cieszysz i lipiec..jeszcze raz gratuluję..następny szczęsliwy i to 13 w piątek :kwiat: :kwiat:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

wlahhh pochwal się gdzie. Pozazdrościmy troszeczkę ;) Potem pożyczymy Ci fajnego pobytu!!
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: malgorzatas »

ibizka wielkopolska pisze:wlahhh pochwal się gdzie. Pozazdrościmy troszeczkę ;) Potem pożyczymy Ci fajnego pobytu!!
intuicja mi podpowiada że to morze...ale mogę sie mylić..pozdrawiam krajankę...Goska :kwiat: :kwiat:
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Robeo pisze:Dzisiaj jest wspaniały dzień - dostałem -> Kołobrzeg. Dokładnie tak, jak planowałem :)
Robeo :kwiat: Gratuluję Kołobrzegu i zarazem zazdroszczę byłam tez w Kołobrzegu w Perle Bałtyku...Kiedyś ''Kombatant,,Byłam bardzo zadowolona chociaż było to na przełomie Luty Marzec :) pozdrawiam i życzę przyjemnego wypoczynku,dobrych zabiegów. :kwiat: :kwiat:
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Gratuluję wszystkim szczęśliwym którzy dostali wymarzone i ciężko oczekiwane skierowania jeszcze raz gratuluję i życzę przyjemnego wypoczynku :kwiat: i przy tym znacznego poprawienia zdrówka, może i ja się doczekam,marzy mi się morze :?: :?: :?: czasami spełniają się marzenia.... ;) ale puki co to jeszcze daleka droga,może tak około 2016 roku, ale będę próbować ze zwrotów. Pozdrawiam wszystkich na tym forum :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Zablokowany