Czytacie książki?
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Czytacie książki?
Było mi miło. ....ale już żadnej książki nie polecę ani nie napiszę swojej opinii. ....
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 159 razy
- Podziękowano: 76 razy
I to jest prawda
Ja czytam biografie, psychologię ,felietony i obyczaje ...w zależności co w danym momencie chcę.
Kryminały fantastyka to nie dla mnie
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 71 razy
- Podziękowano: 77 razy
Gosia , Ty się nie fochaj tylko pisz co czytasz i czy wg Ciebie warta czytania .malgorzatas pisze: 09 paź 2022 09:41 W tym temacie chciałam się z Wami pożegnać
Było mi miło. ....ale już żadnej książki nie polecę ani nie napiszę swojej opinii. ....
Jeśli komuś będzie się podobała to przeczyta, jeśli nie to rzuci w kąt
Każdemu z nas może coś innego się podobać , książka kucharska warta jest też do czytania , ba ... niektórzy potrafią ją nawet wyśpiewać
Teraz zacznę czytać "Lato do wynajęcia" poleciła mi ją koleżanka ale coś czuję , że .... jeszcze sama nie wiem
To nic w zanadrzu mam tytuł jestem bardzo go ciekawa , ale o tym kiedy indziej
hasło jest super
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

Kochana BasiuGosia , Ty się nie fochaj tylko pisz co czytasz i czy wg Ciebie warta czytania .
Książka....kawiarenka....obrazki.....więc się po prostu usuwam ...kwękam...itp.itd.wszyscy mogą tylko ja nie
Basiu
Pozdrawiam czytających
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 71 razy
- Podziękowano: 77 razy
trzymaj się i nie rozbieraj wszystkiego na czynniki pierwsze
W poszukiwaniu miłości / Janus, Katarzyna chyba pisała o tym Lewek , rzeczywiście tak do "pyknięcia "
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
Zadzwoń bo coś widzę, że musimy pogadaćmalgorzatas pisze: 10 paź 2022 10:03 ja się nie focham i też nie mam w nosie much....ale wszystko co robi .....małgorzatas....to jest be..
-
Natalia-C
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 wrz 2022 14:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
Małgorzatas, o, a dlaczego?malgorzatas pisze: 09 paź 2022 09:41 W tym temacie chciałam się z Wami pożegnać
ja bardzo powoli czytam, co tu jest polecane. Dołączyłam do forum niedawno a ten temat ma bardzo dużo odpowiedzi. Wszystkich na raz nie przeczytam, ale nie widziałam, by komuś nie podobały się czyjeś polecenia i recenzje. Wiadomo, że są różne gusty. Ja lubię kryminały i fantastykę, ktoś inny poezję, a jeszcze inny reportaże lub biografie. Nie ma moim zdaniem złych wyborów książkowych, ! No prawie nie ma
Pozdrawiam
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

ja tez lubię kryminały ale dobre kryminały...fajne pióro ma Link
Czytam powieści ...obyczajowe...jak te przy których płaczę jak bóbr...Sparks
Zresztą czytam polecane tutaj prawie wszystkie książki ( no prawie wszystkie)...czasem muszę pobiegać po bibliotekach bo nie ma na półkach..ale z czasem udaje mi się wypożyczyć...Są tez książki tutaj polecane które mi nie odpowiadają ale nic nie piszę...każdy ma swoje ulubioną autorkę czy autora a jeśli nie mogę przełknąć to odkładam i się nie męczę....koniec kropka
Princi
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 6 razy
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Małgosiu nie wkurzaj mnie takimi tekstami. Ja czytam podobne książki jak Ty, Felice. Zupełnie odmienne niż np. Princi. Ten temat jest dla każdego kto lubi czytać. Jest tu wiele pozycji i każdy może wybrać coś dla siebie. Ja najczęściej czytam książki obyczajowe i kryminały i takie pozycje polecam. Zupełnie nie interesuje mnie fantastyka. Każdy jest inny. Czytam takie książki przy których się relaksuję. Często korzystam z Waszych podpowiedzi. Ostatnio przyniosłam z biblioteki polecaną tu "Sierotę z Warszawy". Ktoś może pomyśleć, że obyczajówki to takie "bzdety". I co z tego? Ktoś tego nie lubi, ale ja i inni lubią uronić sobie łezkę nad codziennym życiem innych, podobnych do nas ludzi. Uwielbiam ten temat i nawet jeśli się komuś nie podobają moje propozycje i tak będę polecałamalgorzatas pisze: 09 paź 2022 09:41 W tym temacie chciałam się z Wami pożegnać