Sanatorium z ZUS
-
MagdaWielkopolska
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 01 cze 2016 15:49
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium z ZUS
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Wyników z krwi po prostu nie bierz a idz koniecznie je skonsultować z lekarzem rodzinnym.Rodzinny robił wpis na PR-4?MagdaWielkopolska pisze:kurczę, to ja tak sobie myślę że jak pójdę bez tych wszystkich wyników, to moja teczka będzie bardzo cienkaI obawiam się lekarz mnie wyśmieje. Będę mieć kilka papierków tylko...jakies 2 usg, wypis ze szpitala, kserokopię leczenia od specjalisty :-/
-
MagdaWielkopolska
- Aktywny Kuracjusz

- Betina71
- Super Kuracjusz

Teraz już tylko czekaj na komisję spokojnie a o jej wyniku mam nadzieję,że napiszesz tutaj lub w innym dziale forum
Ja w środę na noc wyjeżdżam do szpitala uzdrowiskowego więc nie będzie mnie 3 tygodnie.
-
MagdaWielkopolska
- Aktywny Kuracjusz

Dziękuję Betinko za cenne wskazówki. Oczywiście napiszę jak sprawa się rozwiązał...życzę miłego pobytu i skutecznej rehabilitacji, taj parkietowej równieżBetina71 pisze:Fajnie Ci lekarz wpisał we wnioskua badań krwi po prostu nie pokazuj na komisji ale trzymaj w torebce gdyby o to zapytali np.
Teraz już tylko czekaj na komisję spokojnie a o jej wyniku mam nadzieję,że napiszesz tutaj lub w innym dziale forum.Życzę Ci powodzenia na komisji i fajnego miejsca kuracji.
![]()
![]()
Ja w środę na noc wyjeżdżam do szpitala uzdrowiskowego więc nie będzie mnie 3 tygodnie.
- Betina71
- Super Kuracjusz

Pozdrawiam cieplutko
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
nie są to bynajmniej wyznania zgorzkniałego faceta tylko nasza polska rzeczywistość.Będąc teraz na pierwszej wizycie u lekarza (w sanatorium) zapytal mnie jaki jest mój status czy już swiadczenie czy jeszcze na chorobowym. Jak powiedziałem ,że na urlopie to powiedział ,ze jestem wariat ( doslownie ) Ja na to ,że wariat ale pozytywnie do życia nastawiony,
- Betina71
- Super Kuracjusz

Pozdrawiam Cię,wypoczywaj,kuruj się a ja jutro wieczorem wyruszam w podróż