Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Dołączę do kawki z dziewczynami
U mnie teraz 18 stopni i pochmurno, można odetchnąć, ale te szybkie zmiany temperatury
Dziś druga zmiana więc może teraz uda mi się zrobić porządki w szafie
Miłego dnia
Dzień dobry
Piękne polskie lato 20 stopni ...
Ysy dał nogę jak żonkę wywiózł a może po nią już pojechał a my podejrzewamy chłopaka o szeroko rozumianą wolność
Miłego dnia
Kobieta jest klasą samą w sobie
Owszem tak, jak wszędzie są wyjątki od reguły
Zastanawiam się nad tym, że Pesel już wpływa na moje działania lub nie, bo o konieczności ich wykonania zapominam
Zapomniałam o wykonaniu badania przed jutrzejszą wizytą w szpitalu i co całe szczęście, że mózgownica pracuje i kurcgakopkiem sprężyłam się
Zrobilam badanie, wydrukowałam wynik i mam
Jeszcze zaliczyłam fryzjera
Muszę, muszę przerzucić się na warzywa jakiekolwiek ale wazywa, bo Nie mieszczę się w różne fajne laszki
Pozdrawiam wieczorkiem
Dzień dobry
Pięknie dzisiaj będzie i 26 stopni - typowa Polska temperatura
Zapraszam Tych , co wstali na kawę
Zbieram się , muszę jechać na badania
Miłego dnia
Dzień dobry
Pogodny letni dzień ,taki okres
Chwila na przywitanie ,do porannej kawusi ,dołączę .
Okres weekendu ,domowe prace ,jak w każdym domu
Trzymajmy się w zdrowiu ,bo to najważniejsze .
Okres ogórkowy trwa ,będą zapasy
Młodzież wyjazdowa na wakacjach Hiszpania ,dobrze bo spokój bez przyjazdu do domu
Odpoczywam ,luziki weekend czas rozpocząć .
Spokojnej miłej soboty ,pozdrawiam.