Połczyn Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ania23
Na forum od: 16 paź 2014 13:16

Re: Połczyn Zdrój

Post autor: ania23 »

Jedzie mój tata do Gryfa i szukam mu jakiegoś transportu. Z tego co się orientowałam to jest jeden autobus o 5.45 ale jest dopiero 15.10 w Połczynie lub 20.15 ale wtedy jest kolo 5 nad ranem więc też bardzo nie pasuje. Może wiesz o jakiś innych połączeniach, będę wdzięczna za informację.
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2014 10:48
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewinka »

No niestety o innych połączeniach nie wiem, miałam na myśli właśnie te o których już wiesz. Mam nadzieję że tacie się uda coś znaleźć, choć myślę że ten który jest w Połczynie rano byłby najlepszy z autobusu do taksówki i jest się na miejscu. Tylko ja bym wcześniej zadzwoniła do ośrodka czy będzie miał mnie kto wpuścić tak skoro świt. Pozdrawiam.
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewinka »

NO NIE WIERZĘ........ czy naprawdę tylko ja jadę do Ireny. Boję się że jakaś pomyłka wkradła się na skierowaniu z NFZ, czytałam że sanatorium jest nie duże ale nie myślałam że takie maleńka, tylko ja tam jadę? Płakać mi się chce.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15

Post autor: dziunia60 »

Witajcie ,ja w zeszłym roku jeżdziłam do Połczyna właśnie tym o 20;15 .Tam na miejscu był już podstawiony autobus prywatny,płaciłam 5 zł i rozwoził wszystkich pod poszczególne sanatoria. W Gryfie w recepcji jest zawsze ktoś przez całą noc więc nie ma problemu z wejściem. O 7;00 byłam już w pokoju zakwaterowana i odpoczywałam ale to to już jest zależne czy będą wolne pokoje ale myślę ,że na pewno będą. Pozdrawiam
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz