Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam,mam 29 lat i jestem po wypadku samochodowym,mam uraz kręgosłupa,dostałam wezwanie do tego sanatorium na 3 listopada..Powiem szczerze że jestem przerażona opiniami,pierwszy raz jadę do sanatorium i już aż się boję...Najbardziej pokojami,kogo dostanę,ja chodzę spać pózno a mogę mieć kogoś kto chodzi spać o 20..koleżanka dostała kiedyś panią głuchoniemą i z demencją starczą...jedzenie marne? no nic,zrzuci się troszkę zbędnych kg, dodzwonić się nie mogę a co się dodzwonię to rozłącza po chwili,czytam że tv płatny,ile? Co z wifi...Proszę o jakieś świeże opinie. Mam nadzieję że nie umrę tam z rozpaczy i nudów.
Patrycja, jadę tam 9 września, z tego co się dowiedziałem wi fi jest ale na korytarzu na 1 piętrze. Więcej dokładnych informacji mogę podać będąc już na miejscu , pozdrawiam
Patrycja na utrate kalori bym nie liczyla bo jedzenie jest dobre i urozmaicone Ja tez przed wyjazdem się naczytałam ze jedzenie niedobre a to nieprawda Co do pokoi to na recepcji są bardzo miłe panie i dobieraja wiekowo .Napewno będziwsz zadowolona Ja byłam bardzo i już tęsknię za tym miejscem i moją paczką przesympatycznych ludzi
Witam
Wyjeżdżam do sanatorium do Aleksandrowa Kujawskiego od 09.09.2013, jadę samochodem z Warszawy, mogę kogoś zabrać jeśli jedzie w tym samym czasie. Kontakt 600 593 975. Pozdrawiam Zbyszek