Ja rowniez jade do Klimatu 18 marca. Bardzo jestemciekawa jak tam jest. Jeszcze nigdy nie bylam w sanatorium. Czekam na opisycentralna pisze:Ja jadę do Klimatu 18 marca .Jak juz tam będziecie to poprosze o kilka słów na temat tego senatorium...
Pozdrawiam
Iwonicz 22 luty
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2015 09:20
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz 22 luty
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
Walizeczka już spakowana?
Nie stresuj się ,będzie z pewnością bardzo ok
Życzę Ci miłego pobytu w Iwoniczu , udanej rehabilitacji i szalonych tańców w "Klimacie".
-
basiunia1974

Czyli nie jestem jakas nie tego ,,,jednak nie tylko ja mam obawy ,,,he he spoko Kawon damy rade,,za nie długo bedziemy sie smiac z tego jak sie obawialismy))pozdrawiam i do zobaczoka w Klimacie,,niedziela 6 rano jade w nieznaneKawon pisze:Mam to samo. Kiedy dostałem skierowanie to było wesoło, żarty jak to fajnie, teksty typu "cóż to robi się w sanatorium". Teraz kiedy termin wyjazdu się szybko zbliża, to już nie jest tak wesoło. Co ja tam będę robił przez ponad trzy tygodnie..., z kim przyjdzie mi mieszkać..., czego nie zabiorę a będzie potrzebne..., i wiele podobnych myśli.
No dosyć tego narzekania... Grunt to pozytywne myślenie. Jakoś damy radę. Nie takie sprawy się załatwiało... Podstawa to optymizm.
-
basiunia1974

Dziekuje Suzen,,tak juz mam przygotowane rzeczy tylko włozyc do walizki i w drogę,,,,mam nadzieje ze bedzie ok ,,,,,A i wam wszystkim sliczne dzieki ,,duzo mi doradziliscie w sprawach sanatorium rozwialiscie wiele watpliwosci,,,buziaczki i pozdrowionkaSuzen pisze:Basiunia,Twój wyjazd już tuż,tuż.
Walizeczka już spakowana?
Nie stresuj się ,będzie z pewnością bardzo ok![]()
Życzę Ci miłego pobytu w Iwoniczu , udanej rehabilitacji i szalonych tańców w "Klimacie".![]()
-
centralna
- Kuracjusz

- Na forum od: 01 lut 2015 09:13
To będziemy rehabilitowac sie na jednym turnusie....Dorcia1 pisze:Ja rowniez jade do Klimatu 18 marca. Bardzo jestemciekawa jak tam jest. Jeszcze nigdy nie bylam w sanatorium. Czekam na opisycentralna pisze:Ja jadę do Klimatu 18 marca .Jak juz tam będziecie to poprosze o kilka słów na temat tego senatorium...
Pozdrawiam
-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

-
Dorcia1
- Aktywny Kuracjusz

-
basiunia1974

Jak by mnie trafiło sie jechac jak swieta sa ,,to bym chyba sie poryczała,,swieta sie spedza z rodzina a nie w sanatoriumDorcia1 pisze:Powrot jest naturalnym nastepstwem wyjazdu wiec wczesniej czy pozniej nadejdzie. Oby podczas wyjazdu troche pogoda dpopisala, bo chodzenie po mokrym sniegu i blocie nie jest szczytem moich marzen. Zastanawiajace jest rowniez polaczenie turnusu rehabilitacyjnego ze swietami.