Drogi Wojtku Proszę abyś nie wmawiał mi ,że piszę bzdury bo wystarczy zajrzeć do tematu """ jakie zaświadczenie na jedynkę "" i dowiesz się jak potrafią ludzie kombinować z jedynkami. Nie napisałem ,ze do sanatoriów jeżdżą ludzie zdrowi ale też są między chorymi ludzie którzy naprawdę potrzebują jedynek w związku i ściśle z ich jednostkami chorobowymi. Nie będę jak Mantrę powtarzał jakie to mogą być schorzenia wcześniej o nich pisałem . jeśli nie masz takich chorób to się tylko ciesz. To,ze udaje Ci się załatwić w sanatoriach jedynkę to Twój plus (lub dobry bajer nie wnikam) .Może w niektórych sanatoriach jest tak ,że kto pierwszy zarezerwuje ten lepszy. Różnymi kryteriami rządzą się sanatoria w przyznawaniu jedynek. Jeśli takie mają.
Kruszynko owszem nie po każdym widać jego chorobę ,ale i Tobie radzę przeczytać posty w temacie jw. gdzie osoby oficjalnie pytają i inni im doradzają jak to załatwić . Dlaczego piszesz ,ze czegoś komuś zazdrościmy . Ja nie zazdroszczę i gdyby to zależało ode mnie to wszyscy niech maja jedynki. Nie jestem też wścibski bo jeżeli ktoś takową ma zawsze myślę ,że była mu potrzebna.Myślę ,ze Ty najlepiej to znasz z autopsji.i nie widzę tu braku zrozumienia z mojej strony dla osoby która tej jedynki potrzebuje. Pisząc na forum ,ze miałem jedynkę ludzie na PW pisali do mnie jak załatwiłem zaświadczenie lub co było jego treścią
A tak w nawiasie gratuluję Ci Wojtek 200 postów . i przydziału jedynek .
Kruszynko nie użalam się nad sobą wręcz przeciwnie do swoich chorób podchodzę z humorem i dystansem