Iwonicz Zdrój od 13 lutego
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Iwonicz Zdrój od 13 lutego
Witaj ja wybieram sie do Iwonicza 22 lutego ,do Klimatu,a Ty do jakiego sanatorium?SlawekPG pisze:Oczywiście, że się odezwę.. Nawet jak tylko tam się pojawię i troszkę rozlokuję:) na marginesie - coś mało osób wybiera się od 13...
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 42 razy
Słoneczko.Sloneczko pisze:Alumasz rację....ja tez teraz wiem, ze żyję
![]()
Wiem,że mam rację....bo ja teraz też ŻYJĘ . W czwartek jestem juz w Zakopanem /komercja/ a w maju.... NFZ. Miłego czasu na spotkaniu w Busku. Jeszcze tam nie byłam ha ha a już lubię to miejsce i to dużo dzięki Tobie Słoneczko/ pomocne opisy i życzliwość /.
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Witaj SławkuSlawekPG pisze: Będę zwiedzał Górnika.
Moim zdaniem trafiałeś na najlepszy ośrodek w Iwoniczu. Masz wszystko pod jednym dachem i to co najważniejsze baza zabiegowa z bardzo dużą i różnorodną gamą zabiegów. Jest również kriokomora a części SPA jacuzzi. Jedynym mankamentem jest brak basenu. Ja chodziła obok do ośrodka SANVIT niespełna 100 m od GÓRNIKA. Wyżywienie jak dla mnie było smaczne i w pełni wystarczające. Pokoje są wyposażone we wszystko co kuracjuszowi potrzeba. Są czyste i w pastelowych, ciepłych kolorach co bardzo dobrze wpływa na samopoczucie. Na dole jest kawiarenka z codzienną muzyką na żywo.
Baza zabiegowa znajduje się w przyziemiu. Przed wejściem do bazy po lewej stronie jest pomieszczenie, gdzie wylałam mnóstwo potu grając w pingponga.
Jest też stół do bilarda. Zabiegi (a będziesz ich miał nie mniej niż 54) odbywają się od poniedziałku do soboty. W czasie wolnym polecam piesze wycieczki po okolicy a możesz i trochę dalej. Ja skorzystałam i byłam we Lwowie (konieczny paszport) Budapeszcie, wypady na Słowację, w Bieszczady.
Sławku życzę Tobie trafionych zabiegów, udanej kuracji i wspaniale spędzonego czasu.
Pozdrawiam
- SlawekPG
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 lut 2015 18:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- SlawekPG
- Kuracjusz

- Na forum od: 08 lut 2015 18:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
-
wojtek11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2012 14:45
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
-
basiunia1974
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2015 16:49
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
A ja bede 22 w klimacie,,acha czyli w dzien którym sie przyjerzdza nie idzie sie do lekarza? pozdrawiamSlawekPG pisze:Pozdrawiam. Jestem juz w Gorniku. Przesympatycznie i wogole super. Co prawda tance nie dla mnie ale fajnie popatrzeć na szalejących kuracjiuszyjutro rano spotkanie z lekarzem...