Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Alu witaj tobie również życzę wszystkiego najlepszego,
Nie tylko na święta wielkanocne ale ogólnie
Duzo słoneczka, radości, szczęścia a przede wszystkim zdrówka
Pozdrawiam cie serdecznie
Witam wszystkich.
Ja też chciałam wszystkim złożyć życzenia wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych.
Co do sanatorium Marconi w Busku to jest to super ośrodek,mieszczący się w samym sercu Buska w Parku Zdrojowym z pełną bazą zabiegową na miejscu.
Brak tylko basenu, ale to nie problem, bo fajny basen jest w sanatorium Słowacki po drugiej stronie ulicy.
Warunki lokalowe dobre. Wyżywienie też było smaczne. Rehabilitacja skuteczna. Ośrodek wart uwagi i polecenia.
pozdrawiam
Dzięki Słoneczko. Ja już na walizkach. Wylatuję w piątek na Zieloną Wyspę do córek z Rodzinami. Mam nadzieję ,ze drugi pilot będzie chciał wrócić do domu. Wracam na koniec miesiąca. Miłego dnia.
Witam serdecznie i dziekuję za podpowiedzi. Każda informacja na wagę złota zwłaszcza ta pozytywna. Fakt sami tworzymy atmosferę ale warto wiedzieć gdzie aby wszystko zobaczyć. Wierzę,że będzie pełno i będzie czas . Wyjeżdzam na 13 maja a dzisiaj w Kołobrzegu hi śnieg za oknem.
Radosnych Swiąt Wielkanocnych. a ja jutro w drogę.....
Oooooooo nadal sama jadę do ,,Marconiego,, do Buska Zdroju??????? A może jednak ktoś się ujawni ????? Dostał Ktoś skierowanie w tym terminie ?????? do Buska Zdroju od 13 maja 2015
Może Ktoś wie na ile może zmienić sie nowy rozklad w dalekobieżnych polączeniach?????
Pozdrawiam nadal z Zielonej Wyspy ......wracam i czas do drogę z
dlaczego nie chcesz pojechać pociągiem (kup sypialny lub kuszetkę) na trasie Kołobrzeg-Kraków?. Ja nim wracałam będąc w sanatorium w Kołobrzegu. Z Kołobrzegu odjeżdża o godz. 19 , wysiadasz w Kielcach jesteś na 9 rano. Z Kielc jest b. blisko- masz b. dużo autobusów i busów do Buska. Przemyśl jeszcze tę podróż autobusem- bardzo się zmęczysz
Do Ilona58.
Tak jak podpowiadasz biorę to pod uwagę aby dojechac sypialnym do Kielc i tam dalej...ale nowy rozklad od 26 kwietnia i nie mogę wczesniej kupić sypialnego. Mam nadzieje ze utrzymają godziny odjazdu dalekobieżnych i będę miała jak zegrać dojazd. Kawal drogi ale coż.....chcialam Busko Zdroj bo nigdy tam nie bylam.
Dzieki za podpowiedz.....a może jeszcze ktoś ??? bedzie jechał. Uff kolezanka dostala też ten termin i chciała też Busko a ma Polanicę ....ale też fajne sanatorium.
Sloneczko....jeszcze dokladnie nie wiem. Nadal jestem w Dublinie i jak wrócé sprawdzé co i jak i sié okreslé. Na dzisiaj cieszé sié tu czasem....i troché doczytujé Was.
Pozdrawiam z Zielonej Wyspy przebywajácych i oczekujacych na kuracjé. i tych co majá w maju Busko Zdrojale sié nie ujawnili jeszcze bo to