Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym dziale umieszczamy informacje o sprawdzonych miejscach hotelowych i noclegowych w miejscowościach uzdrowiskowych. Specjalnie dla kuracjuszy, którzy w sanatorium wykupują jedynie zabiegi, a pobyt w uzdrowisku organizują samodzielnie.
Regulamin forum
Zamieszczamy tu informacje o sprawdzonych miejscach. Do samych namiarów koniecznie dodajemy przynajmniej krótki opis uzasadniający polecenie.
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Marylka pisze:Danusiu 57 - jeśli jesteś zainteresowana mogę Ci dać namiary na korzystanie z pokojów gościnnych w całym kraju.
Moje marzenia pojechania do Wysowej spełzły na niczym,mam fatalny dojazd ,musiałabym jechać ok 8h kilkoma śr.lokomocji
Czytałam na forum że Muszyna jest spokojnym miasteczkiem,z pięknymi widokami.Marylka proszę o namiary na sprawdzone noclegi.Jeżeli chcesz to napisz tutaj lub na PW,pozdrawiam
Danusiu myślałam o stronie poczta polska // Jest bardzo dużo miejscowości w Polsce, w których poczta oferują noclegi w pokojach gościnnych np. Muszyna ( 2 osobowy pokój za 60 zeta)