Lodzki NFZ -wnioski

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Lodzki NFZ -wnioski

Post autor: Fionka »

Witam .Zaczynałam w grudniu od numeru 49 tyś z haczykiem.Wniosek wpłynął do NFZ 4 grudnia a pismo otrzymałam 22 grudnia , oczywiście 2015 r.Wydaje mi się że bardzo szybciutko trwała cała procedura kwalifikacyjna.Zaznaczono że okres oczekiwania wynosi ok. 20 miesięcy.Reumatologia z dopiskiem kardiologia .Oczywiście nie rozgryzłam jeszcze tego dopisku :lol: :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

Witam :)
U mnie też jest reumatologia i dopisane " choroby układu trawienia". też nie wiem po co jak i tak wysyłają na reumatologię :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Iza, wydaje mi się że nasz NFZ chce się wykazać .Tylko jednej sprawy nie pojmuje.Moja dokumentacja nie wskazuje na kardiologie.Kardiologa to ja widziałam trzy lata temu.Mam od groma innych przypadłości, do wyboru do koloru.Zamiast sobie wybrać jakąś ciekawą to dodali kardiologie.Pewnie zatrudnili wizjonera i spodziewają się że człowiek zawału dostanie mając z nimi do czynienia :shock: :shock: :shock: Powszechnie wiadomo że nadgorliwość gorsza od faszyzmu bywa :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

wiesniaczkaela pisze:Reumatologia z dopiskiem kardiologia .Oczywiście nie rozgryzłam jeszcze tego dopisku :lol: :shock: :shock: :shock:
Potencjalnie kardiologia - wynik stresu związanego z długim czekaniem w bezsensownej kolejce :shock:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Oddział NFZ: