Lodzki NFZ -wnioski
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Lodzki NFZ -wnioski
Witam .Zaczynałam w grudniu od numeru 49 tyś z haczykiem.Wniosek wpłynął do NFZ 4 grudnia a pismo otrzymałam 22 grudnia , oczywiście 2015 r.Wydaje mi się że bardzo szybciutko trwała cała procedura kwalifikacyjna.Zaznaczono że okres oczekiwania wynosi ok. 20 miesięcy.Reumatologia z dopiskiem kardiologia .Oczywiście nie rozgryzłam jeszcze tego dopisku

- Iza03
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 paź 2014 12:37
- Staż sanatoryjny: 8
Witam
U mnie też jest reumatologia i dopisane " choroby układu trawienia". też nie wiem po co jak i tak wysyłają na reumatologię
U mnie też jest reumatologia i dopisane " choroby układu trawienia". też nie wiem po co jak i tak wysyłają na reumatologię
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
Iza, wydaje mi się że nasz NFZ chce się wykazać .Tylko jednej sprawy nie pojmuje.Moja dokumentacja nie wskazuje na kardiologie.Kardiologa to ja widziałam trzy lata temu.Mam od groma innych przypadłości, do wyboru do koloru.Zamiast sobie wybrać jakąś ciekawą to dodali kardiologie.Pewnie zatrudnili wizjonera i spodziewają się że człowiek zawału dostanie mając z nimi do czynienia
Powszechnie wiadomo że nadgorliwość gorsza od faszyzmu bywa

-
forumowicz
Potencjalnie kardiologia - wynik stresu związanego z długim czekaniem w bezsensownej kolejcewiesniaczkaela pisze:Reumatologia z dopiskiem kardiologia .Oczywiście nie rozgryzłam jeszcze tego dopisku![]()
![]()
![]()