Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bieszczady zaliczyłem w czerwcu(Polańczyk) ,w październiku(od Sanoka po Duklę), lipiec (Krynica), wrzesień (Rymanów) a w lutym( Muszyna + Krynica), lipiec (Szczawnica). Oczywiście nie w jednym roku.
Super. Widzę Janie, że podróżujesz dużo. Ja pierwszy raz wybieram się w Bieszczady i jak na razie nie ma chętnych do wspólnego podróżowania. Pozdrawiam.
Mario, cóż podróżować wypada Ci samej ale w Polańczyku to już sama nie będziesz będziemy przynajmniej dwie, tylko szkoda że nie przez cały pobyt Cieplutko pozdrawiam
Mario, wejdź na stronę Amer-Polu, w ''opiniach'' szukaj kontaktu na wyjazd- mnie się udało. Możesz też spróbować na Bla bla car. Powodzenia. Byłam w Polańczyku w jesiennym terminie i latem- zawsze świetnie.Czego Tobie życzę.Pa