Połczyn Zdrój Podhale 9.12-30.12.2015

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Re: Połczyn Zdrój Podhale 9.12-30.12.2015

Post autor: ewakacz »

Witam! Jestem już na miejscu w Podhalu i sytuacja z Wi-Fi przedstawia się w następujący sposób a mianowicie. Mieszkam na parterze i internet sprawuje się wyśmienicie. :P O reszcie napiszę po kilku dniowym pobycie. ;) Pozdrawiam. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Ewa, życzę Ci dobrych zabiegów, fajnych ludzi i odpoczynku, relaksu i zabawy :kwiat: :kwiat:
Pozdrów ode mnie Połczyn i Podhale :D :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Ewka :kwiat: powtórzę za Basią...udanych zabiegów...fajnego towarzystwa..jedź do Kołobrzegu na wycieczkę bo warto..i internet zostaw na późniejsze dni...wykorzystaj ten czas na maxa.....z pozdrowieniami Gosia
Mirstan
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 wrz 2013 15:39
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: Mirstan »

Serdecznie witam Kuracjuszki i Kuracjuszy-dawno tu nie byłem,ale już nie długo dostanę skierowanko do sanatorium i mam nadzieję,że trafię właśnie do Podhala-Ewka napisz jak tam z zabiegami wodnymi i masażami (podobno problem z przydziałem),a poza tym życzę bardzo udanego wypoczynku :kwiat:
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam serdecznie! Na dzień dzisiejszy mogę napisać tyle,że towarzystwo w pokoju mam super (panie w recepcji miały nosa jak dobrać). Jedzonko smaczne,pokoik przytulny i co najważniejsze zabiegi pięknie dobrane (jestem po dwóch operacjach kręgosłupa i operacji ginekologicznej), więc z doborem zabiegów nie było kłopotu. :P Pan doktor przesympatyczny. :serce: Mam w sumie sześć zabiegów dwa borowinowe,dwa prądowe i dwie kąpiele,solankowa i masaż podwodny ręczny całkowity. Myślę,że może coś się zmieniło z doborem zabiegów i teraz nie będzie kłopotów z ich dobraniem ;) ;) ;) Pozdrawiam.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Oj zapomniałam napisać jeszcze o wycieczkach tak,tak Kołobrzeg warto zobaczyć,ale ja go dobrze znam i pojadę do Berlina bo tam jeszcze nie byłam....! :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sympatyczny lekarz w sanatorium, to duży plus.
Dobrze, że jeszcze niektórzy medycy pamiętają jak ich uczono: "Życzliwość i uśmiech pomagają leczyć" :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

ewakacz pisze:Oj zapomniałam napisać jeszcze o wycieczkach tak,tak Kołobrzeg warto zobaczyć,ale ja go dobrze znam i pojadę do Berlina bo tam jeszcze nie byłam....! :)
Witaj Ewka :kwiat: to mi tylko wypada życzyć...dużo wrażeń z wycieczek...jedź..zwiedzaj..bo tego nikt Tobie nie zabierze...z pozdrowieniami Gosia
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzięki Małgosiu. Czuję,że ten pobyt będzie owocny wypocznę i kuracja przyniesie odpowiednie efekty. :) Mamy z współlokatorkami odrobinkę pozwiedzać okolice i między innymi Kołobrzeg ,gdyż jedna z nich jest autem. :P Sklep dla (biednych jak swego czasu określił jedna z osób )czyli Biedronka również jest blisko-super.... :serce: :serce:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Ewa, całe szczęście, ze trafiłaś na "przesympatycznego pana doktora" Mnie się to niestety nie udało :( :(
a jak tam obsługa w jadalni?. Dalej tylko jedna pani na całą salę?, czy ma jakieś posiłki????
Latem to była tragedia. Jedna osoba...... :( :( Czekaliśmy na posiłki w nieskończoność, a pani była umęczona po same pachy..........

Pozdrawiam Ewa. Baw się dobrze!! :kwiat:
ODPOWIEDZ