Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gosiu, Joli już niestety nie ma na basenie co mnie bardzo smuci calą resztę oczywiście pozdrowię,Nenek powoli zaczynam kompletować garderobę,zastanawiam się tylko czy do bagażnika włożyć narty czy rower atrakcji i kompanów wycieczek na pewno nie zabraknie,zawsze jakoś tak wychodzi że przyciągam super zgraną pakę
A no Panie to z garderobą zawsze mają problem , co do nart/roweru to ciężko wyczuć jak z pogodą, ja osobiście nawet nie szykuję się na rower, chyba że pogoda nas miło zaskoczy. A co do chodzenia, zwiedzania i wszelkiej aktywności ruchowej, jestem za
Nenek To już jest nas dwoje Znam Szczawnicę i mogę być przewodnikiem,umawiamy się przed stołówką krzycz jestem Nenek,szukam Mariki do pieszych wędrówek i proszę zabierz trapery w lakierkach będzie Ci trudno
Tylko nie zapomnijcie o mnie jak kropkaem ...co w Hutniku sie zapodziala.
Z nartami moze byc problem bo sniegu ni chuchu jest za to slonecznie i w tym tygodniu maja juz stok zamknac bo nasniezanie sztuczne sie nie utrzymuje czekaja z decyzja bo licza ze snieg jeszcze spadnie.
Pozdrawiam
witam wszystkich i zgadzam się to najlepsze sanatorium w szczawnicy byłem dawno pare lat temu miałem jedynkę ale nie polecam jedynki wszystko na miejscu nawet basen zazdroszcze pozdrawiam tomasz
Tomaszu a ja miałam jedynkę i było super,jest jeden minus widok z okna z jedynki nie ma na co patrzeć a z pozostałych pokoi aż miło wyjrzeć na zewnątrz