Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja widzę to tak - małżeństwo , w którym jedno z nich jest osobą niepełnosprawną np. po udarze i wymagającą opieki potrzebuje pokoju dwuosobowego i taki pokój moim zdaniem powinien być im udostępniony . Inna bajka - małżeństwo nagle ma taki sam kod choroby co może być nieprawdą i niestety - jedzie razem i mieszka w dwójce . Druga strona medalu - wiadomo , że często małżeństwa chcą razem mieszkać. Osobiście , jeśli nie mogłabym mieszkać w pokoju jednoosobowym to jadąc we dwoje wolałabym w pokoju mieć domownika niż obcą osobę . Na swojego można nakrzyczeć za chrapanie czy coś innego a osoba obca to już - jest inaczej.... . Możemy nie spodobać się sobie nawzajem , prawda ?
Ja rozumie ze takie sytuacja o ktorej wspomnialas sa ale to bardzo sporadyczne przypadki,ludzie mocno chorzy raczej nie jezdza do sanatorium ,przynamniej ja po 8 pobytach takich osob widzialem kilka,w wiekszosci to sa kombinacie,albo zazdrosc.
Oj, Abstynent666, Abstynent666, nie sądź innych podług siebie. Nie wszyscy dokonali złych życiowych wyborów i zwyczajnie lubią spędzać czas wolny ze swoją połówką. Możesz w to nie wierzyć, ale to nie zmieni faktów . A skoro tak bardzo zazdrościsz im tych dwójek, to zakombinuj i zabierz wreszcie kobietę do wód.
Abstynent666 napiszę tylko,, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia''.
Porada na przyszłość trzeba zacząć jeździć komercyjne lub zabierać swoją drugą połowę.
Nie taki diabeł straszny...
Dani, Gaba, Kleinehexe szacunek
Dziękuję na spojrzenie na drugą stronę medalu
Kleinehexe pisze: 13 kwie 2023 21:56
Oj, Abstynent666, Abstynent666, nie sądź innych podług siebie. Nie wszyscy dokonali złych życiowych wyborów i zwyczajnie lubią spędzać czas wolny ze swoją połówką. Możesz w to nie wierzyć, ale to nie zmieni faktów . A skoro tak bardzo zazdrościsz im tych dwójek, to zakombinuj i zabierz wreszcie kobietę do wód.
Jakie zle wybory, i co to ma do rzeczy, Ty taka prawa i sprawiedliwa,Empatyczna i nie przeszkadza Ci ta dyskryminacja zreszto znasz moj punkt widzenia a ja Twoj wiec niewiem jaki byl cel tego posta. Wyrazic swoje zdanie mozna wiec czemu mi zabraniacie. Ty tez bylas w sanatorium z mezem???
Rzadko wypowiadam się na tematy ogólne. Najczęściej opisuję sanatorium w którym byłam, lub szukam towarzystwa na wyjazd. Ale tym razem dołożę swoje trzy grosze. Nie wiem jak wybór Abstynenta666 ,ale mój bardzo ok . 34 lata po ślubie nadal razem wszędzie, oprócz sanatorium. Nie zaciągnęła bym Małża wołami. I z tego powodu podpisuję się obiema rękoma pod opinia Abstynenta666. Wyjazd z 2021;roku do Ustronia, byłam w południe dzień wcześniej w sanatorium i dwójki nie dostałam, ponieważ Wyłącznie!!! dla małżeństw. Sorki ale przyjechały pary 24 godziny później i dwójki miały. Ale w ubiegłym tygodniu dostałam ponownie to samo sanatorium i że skierowaniem dołączona kartka,iż dwójek dla małżeństw nie zapewniają i pokoje będą przyznawane w miarę przyjazdu. Jak będzie - zobaczymy. Mam nadzieję że to nie tylko czcze obietnice.
Małgosiu 69, i to jest bardzo dobra wiadomość. Pisałam już kiedyś, tylko w innym temacie, że tak to powinno być właśnie rozwiązane. Ciekawe czy w takim układzie znikną przeciwnicy wspólnych wyjazdów małżonków do sanatorium? Coś się mi wydaje, że nie, gdyż nie tylko o te pokoje chodzi.
Moim zdaniem każdy powinien jeździć jak chce: sam lub z mężem/żoną i nikogo postronnego to nie powinno obchodzić.