Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Aniu na forum...gratuluję Tobie przydziału...masz piękny termin...lato..plaża...miejscowość uzdrowiskowa i letniskowa...na pewno będziesz zadowolona..podróż z Poznania nie jest długa...więc przeleci..a potem tylko same przyjemności Cię czekają...pozdrawiam Gosia
Aniu jeśli mogę coś zasugerować od -// 1 czerwca co roku w sezonie jedzie bezpośredni autobus Łódź - Dziwnówek przez Poznań ,w Poznaniu jest o godz. 1,00 w nocy-// na miejscu około 7,00 przystanek obok sanatorium Jantar.
Marylka pisze:Aniu jeśli mogę coś zasugerować od -// 1 czerwca co roku w sezonie jedzie bezpośredni autobus Łódź - Dziwnówek przez Poznań ,w Poznaniu jest o godz. 1,00 w nocy-// na miejscu około 7,00 przystanek obok sanatorium Jantar.
lilianna1960 pisze:m do Rzeszowa tam spałam a następnego dnia na Polańczyk , ale to nie 280 km jak do Dziwnówka, ten dojazd to katastrofa mam nadzieję , że wypoczynek wszystko wynagrodzi
liliano ka mam 450 i jakos przezyje ,tez tam jade ale 28 lipca
Witaj aniag , oj tak kocham nasze morje oby tylko nam pogoda dopisała bo mam zamiar się pięknie opalić aniag ogólne sprawozdanko będzie dla ogółu, a pikantniejsze wydarzenia na pw Pozdrawiam serdecznie pa