06 września wyjeżdżam do sanatorium w Szczawnie Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: 06 września wyjeżdżam do sanatorium w Szczawnie Zdrój

Post autor: grazynamackowiak »

Witam kristin 1303 na naszym forum w terminie 26.08.2016 do 16.09.2016
do Szczwna Zdroju -Pionier wyjeżdza Agata -beata z naszego forum 8-)
Strona 2 tematu wyjeżdzam tutaj inne terminy wyjazdu :)
Zapewnie wyjezdzający się odezwią pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Elu jak zajadę przekażę najświeższe informacje, a o Twoim sanatorium postaram się czegoś dowiedzieć :D
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2016 11:26
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: ++++++++++ »

Już jest nas więcej to bardzo fajnie. Jednak z wyjeżdżających do Zacisza nikt się jeszcze nie odezwał. Myślę, że będzie dobrze. Agatko podalabym Ci maila a w nim numer telefonu ,abysmy mogly się później zdzwonić.Pozdrawiam wszystkich i oczekuję na dalsze rozmowy. Ela :lol: :P
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agata-beata »

Witam kristin 1303 - no nareszcie jest osoba, która jedzie w tym samym terminie co i ja. Brawo... Do którego sanatorium masz przydział?
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam, Elu wysłałam Ci wiadomość na PW odnośnie naszego kontaktu :) Do wyjazdu jest jeszcze sporo czasu więc może z czasem podłączy się do nas ktoś ze skierowaniem do "Zacisza" lub "Pioniera". Nadal czekamy na więcej osób ze skierowaniem do Szczawna Zdrój.
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2016 11:26
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: ++++++++++ »

Odpowiedziałam łącznie z telefonem i emailem , ale nie wiem czy dobrze wysłałam ,bo ciągle się uczę korzystania z forum. Agatko daj znać jeśli otrzymałaś te wiadomości .Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Ela :serce: :kwiat: Oczekujemy nadal na kontakt z osobami , które będą w Szczawnie-Zdrój koniec sierpnia lub we wrześniu.
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Wiadomości otrzymałam. Dzięki. Także wysłałam zwrotki. Wszystko jest OK. Pozdrawiam wszystkich na forum :D :kwiat:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Dziewczyny i panowie jadący też :) chciałam Was przestrzec przed tzw "biesiadami" , które teraz organizują 2 biura w Szczawnie. Obydwie imprezy nie są warte 65 zł. Ja byłam z Młynem więc jedzenia było dość (grzaniec, chleb ze smalcem i ogórkirm, bigos , danie drugie mięso lub ryba do wyboru) ale sala mała, ścisk więc tańce :shock: śpiewniki do ręki i śpiewać a z nas płynęło .Szkoda mówić najprzyjemniej było pospacerować i popatrzeć na góry . Ta druga impreza to tylko drugie danie i chleb ze smalcem. Jak z samą rozrywką trudno powiedzieć bo znajomi mówili, że straszna lipa i właściwie nawet opowiadać nie chcieli (śpiewników nie było :lol: ) Gdzie te prawdziwe biesiady , często przy ognisku ...... . a może .......... ludzie bardzo narzekali więc może coś poprawią , uatrakcyjnią ...oby . Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Zosiu :kwiat: może przez rok się zmieniło, jak byłam w zeszłym roku, też byłam na biesiadzie z Młyna , impreza była w plenerze,pojechaliśmy zgraną paczką, jedzenie było ok., były tańce, śpiewy, bawiła się z nami grupa artystów, którzy byli na plenerze malarskim, było fajnie :D , ale przez rok mogło się zmienić, już miałam ochotę i w tym roku się wybrać( niedługo do Szczawna wyjeżdżam), ale muszę się zastanowić :( pozdrawiam Cię serdecznie :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzięki za informacje i za podpowiedź. Każda informacja jest cenna. Co do biesiady to wcześniej należy zrobić małe rozeznanie i dopiero później się zdecydować. Pozdrawiam :kwiat: :)
ODPOWIEDZ