SZCZAWNO-ZDRÓJ od 13/08 -03/09 /2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: SZCZAWNO-ZDRÓJ od 13/08 -03/09 /2017

Post autor: forumowicz »

"maksymka", mam wielką prośbę do Ciebie. Proszę o informację , czy w Azalii faktycznie trwa teraz remont. pytam ponieważ taką właśnie otrzymałem wiadomość od Pani manager tego Uzdrowiska. Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W Szczawnie byłem ponad dwa tygodnie i z pewnością nie brakuje tam(oraz w okolicy) miejsc, które warto odwiedzić.
Zależy oczywiście , co ktoś lubi, ale pomimo wszystko uważam, że Sanatorium ma służyć leczeniu i rehabilitacji, a nie uciechom i zabawom. Zresztą atrakcji dla lubiących wyginać śmiało ciało w Szczawnie nie brakuje i tętnią życiem. Mnie urzekła okolica, klimat odpowiada, wyluzowałem się na maksa i sporo zwiedziłem, a poza tym podratowałem swoje zdrowie i chociaż przyznać muszę , że bywałem w lepszych warunkach sanatoryjnych niż w placówkach o których mowa, z przyjemnością bym tam wrócił. Możecie mi wierzyć, że są dużo gorsze miejsca :) pozdrawiam
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bewe »

maksymka pisze:Jestem aktualnie w Azali chętnie udzielę informacji
maksymka miałaś udzielić nam informacji a tu cisza,chyba musi być dobrze jak nie masz czasu napisać ;) Pozdrawiam
barbara1955
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2012 20:37

Post autor: barbara1955 »

Dostałam skierowanie do anki szczawno zdrój od 15.09 do06.10 2017.Nie wiem czy jechać .Nie znalazłam żadnych konkretów o tym sanatorium Proszę o wiadomości na temat tego sanatorium
ODPOWIEDZ