I Po Turnusie, Wspomnienia...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: I Po Turnusie, Wspomnienia...

Post autor: forumowicz »

Moje najcudowniejsze wspomnienia - opisał już tutaj KTOŚ inny :D
forumowicz

Brzmi to co nieco tajemniczo :?: :?
forumowicz

Ja mam bardzo fajne wspomnienia :mrgreen: I często do nich wracam . Przede wszystkim trafiłam na bardzo kompetentnych fizjoterapeutów którzy się profesjonalnie mną zajęli. Poświęcali tyle czasu ile potrzebowałam bez żadnego problemu , a potrzebowałam go dużo :lol: Bo przecież mi ciągle mało :mrgreen: siedziałam na tej sali gimnastycznej o wiele więcej niż trzeba było a oni mi na to pozwalali :D I jeszcze doglądali czy dobrze wykonuje ćwiczenia. To dla mnie było najważniejsze więc może właśnie dlatego wróciłam z sanatorium jak nowonarodzona fizycznie i psychicznie. Tak naprawdę to chyba nie da się opisać jakie zmiany zachodzą w człowieku podczas takiego pobytu A w szczególności na pierwszym turnusie. Powiem wam że wróciłam z tego sanatorium jako inny człowiek, zmieniłam trochę swoje życie, sposób myślenia, zachowanie i podejście do ludzi 😊
Mam też pamiątkę z sanatorium i mam nadzieję że to na całe źycie....W postaci mojej przyjaciółki😗😙😚 :serce:
Miło wspominam ten pobyt i teraz tylko się modlę żeby ZUS się nade mną zlitował i wysłał mnie ponownie. :(
Nie da się opisać tutaj całego pobytu ale tak w dwuch słowach; dla mnie bezcenne doświadczenie :D
Mam nadzieję że was nie zanudziłam :lol:
forumowicz

Witaj Miriam :) Brawo :D Dzięki za to co Napisałaś. To właśnie jest ta magia, i to ''coś'' w sanatorium. Trafiłaś idealnie mój temat. A na ZUS zawsze Możesz liczyć :lol:
Pozdrawiam ;)
forumowicz

Niedługo się okaże :? :roll:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Krol ZUS bedzie łaskawy...nie martw sie Miriam :kwiat: :serce:
forumowicz

Mnie niedługo też czeka audiencja w ZUS, w sprawie sanatorium. :) Mam nadzieję, że nie poskąpi miejsca w dobrym kurorcie :lol:
forumowicz

Maryann pisze: 28 sty 2018 17:48 Krol ZUS bedzie łaskawy...nie martw sie Miriam :kwiat: :serce:

Dzięki za słowa otuchy Maryann :D :serce:
forumowicz

Zdar-ek1 pisze: 28 sty 2018 18:44 Mnie niedługo też czeka audiencja w ZUS, w sprawie sanatorium. :) Mam nadzieję, że nie poskąpi miejsca w dobrym kurorcie :lol:

Nie ważne jaki :mrgreen: Byleby był :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Pierwszy turnus ....tak jak wszystko co pierwsze i nowe jest inny niż drugi...trzeci.... :lol: ... Muszę przyznać, że życia do góry nogami mi nie wywrócił, ale sposób myślenia... hmmm... napewno zmienił... to była nowość o której istnieniu jakieś tam pojęcie miałam ale dopiero kiedy sama doświadczyłam na własnej skórze ... zrozumiałam o co kaman... :lol: :mrgreen:
ODPOWIEDZ