TURNUS LETNI

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
dodonka45
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2018 23:20
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: TURNUS LETNI

Post autor: dodonka45 »

Zostalam skrytykowana że piszę glupoty że wszystko jest ok . A ja jestem pewna swojej racji. POmyslcie dlaczego po moich wpisach NFZ zmienił zasady przegladarki skoro nie mial nic do ukrycia , przecież nie było zagrozenia RODO bo danych nikt nie odczytal.Ale zmienili zeby nie mozna bylo sprawdzac nieprawidlowosci . I dalej znajomi beda korzystac z przywilejow. My będziemy czekac na zlozenie wniosku 12 mies. a potem na wyjazd co najmniej 18,choc rechabilitacja przydalaby sie co roku . :twisted:
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Mam za sobą dwa letnie turnusy w fajnych miejscowościach. Nie podpisuję się pod teoria spiskową.
Bogutka
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Dodonka, Ty dalej jeszcze ze swoją teorią spiskową. Chyba, że idziesz w zawody z pewnym Antonim?
Ja to tak myślę jakie to jest niesprawiedliwe i dlaczego po Twoich wpisach NFZ nie powołał Ciebie na
Prezesa jak nie centrali to chociaż oddziału świętokrzyskiego. Zrobiłabyś tam wreszcie porządek.
Sanatoria dla wszystkich, co najmniej raz w roku tylko, w okresie letnim, od kwietnia do września,
a potem pozamykać na pół roku, a co? Komu potrzebne sanatorium na jesieni lub w zimie? Pisałem
Ci już kiedyś masz dowody, zrób z tym porządek. Od tego jest całe mnóstwo odpowiednich instytucji,
które chętnie to "łykną". Jakoś tutaj na forum nie widzę za bardzo poparcia do Twoich teorii.
Drobna uwaga na koniec tego posta. Bardzo dobrze zrobili, że ograniczyli, w pewien sposób, dostęp
do przeglądarki skierowań. Nie będzie nikt nikomu "zaglądał pod kołderkę" i spokój będzie ze spiskami.
Moim zdaniem, co chcę podkreślić, to ta przeglądarka jest tak potrzebna jak zającowi dzwonek.
Tylko się ludziska nakręcają, mnożą, dzielą, liczą, tworzą, jak na powyższym przykładzie, jakieś tam
"chore" teorie, a jak przyjdzie co do czego, to i tak wychodzi jak zawsze, czyli wyjazd wedle "woli" NFZ.
Dodonka posłuchaj dobrych rad, złóż wniosek w odpowiednim do tego czasie, biorąc pod uwagę wszystkie
za i przeciw wtedy sama się przekonasz, że da się wyjechać w przybliżonym, korzystnym dla nas terminie.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Dodonka po twoich wpisach na tym forum NFZ zmienił zasady...No kobieto masz tę moc😂
Do całejwypowiedzi nie ma się co nawet odnosić bo jest po prostu żałosna.
Awatar użytkownika
Ricardo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2015 19:39
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Ricardo »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Ja bez układów , tak po prostu z kolejki , byłam z NFZ w maju i sierpniu :D

A może WY macie mnie w swojej teczce :?: :shock:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Gienia ;) to jest co najmniej podejrzane. :o Ty pewnikiem znajomą królika. :shock: :lol: :lol:
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2018 23:35

Post autor: beatricze »

Witaj Pietka
Juz masz przydział na czerwiec 20190
beatricze
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2018 23:35

Post autor: beatricze »

c.d pomyłka 2019 rok
Awatar użytkownika
smuga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2017 21:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: smuga »

:o :o :shock: :shock: .....zamknąć ten temat , dość korupcjowania NFZ :lol: :lol: :lol: i grzecznie do kolejki ;)
ODPOWIEDZ