..na marginesie.
Dziś rano dzwoni do Mnie Mój Serdeczny Przyjaciel Marek z okolic Warszawy.
Jeden z pierwszych ,któremu udał się kilka ładnych lat temu kompleksowy przeszczep -Trzustka-Płuca
Człowiek ,który przez ponad 30 lat był na INSULINIE od kilku lat dzięki przeszczepowi NIE JEST SŁODKI
Rzekomo wczoraj udał się do Szpitala w Warszawie na Banacha bo prócz innych schorzeń które w jego organiźnie spustoszyła Cukrzyca -Marek jest osobą NIEWIDOMĄ pojawił się problem ..Natury ..Tarczycowej.
Marek jako osoba -Niepełnosprawna pojawia się ze skierowaniem po odstaniu w Kolejce i Dowiaduje się ,że Pani wyznacza Mu TERMIN około 20 lutego 2019 roku do Poradni Enykrologicznej gdzie Badania FT 3i 4 ewidentnie mówią że Jest coś nie Halo
Marek posiada orzeczony Stopień ZNACZNY -Pani z Logiką a skąd Mam Wziąść Lekarzy skoro.
Czyli zapowiedzi nie do Końca sa tak Prawdziwe.
..Pomogłem Markowi ..Kuzyn jest Lekarzem na Onkologii w Gliwicach -Marek ma pojawić się 10 lipca u Lekarza od ..Tarczycy ...
Pojawię się 10 na Dworcu odbiorę i podwioz do Kliniki Onkologii i odwiozę po Badaniach na pociąg powrotny do Warszawy.
Pytanie po co ta ściema ,że Jest Dobrze ,że Jest Pomoc wg nie oficjalnych informacji w woj śląskim NIE BYŁO Zapytania dotyczącego zwiększenia Pracy Fizjoterapeutów -A w tej sprawie nie tyczy sie tylko o Fizjoterapeutów ale i o inne dziedziny choćby Przykład Marka ..
Tak wiem ,że Znowu kilka Osób będzie to Drażniło ,że podnoszze Aspekty polityczne
Ale taka Niestety Jest PRADA
do TV Swoje
ŻYCIE SWOJE