Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie wszystkich kuracjuszy przebywających w Krynicy. Z uwagi na to , że w listopadzie byłem po raz dziewiąty w Krynicy, chciałbym zapytać Was o jedno. Mianowicie dlaczego kuracjusze chodzący na tak zwaną parkieto terapię chodzą najczęściej do lokali gdzie jest ciasno, gorąco i trzeba płacić za wejście. W Krynicy w większości lokali pobierają tak zwane wejściówki od 5 do 10 zł. Natomiast lokale gdzie nie pobierają takich opłat s
są najczęściej puste. Dla przykładu w Kasztelance gdzie naprawdę jest wspaniale przez cały wieczór bawiliśmy się w dwie pary. Zaznaczam, że gra tam zespół na żywo a solistka potrafi rozkręcić towarzystwo, brak jedynie frekwencji?
Masz rację,solistka w Kasztelance jest super i wieczorki również.
Hawana nigdy dla mnie nie była najmniejszą atrakcją. Jeszcze lubiliśmy chodzić do Prezydenta,a popołudniami czasem całą paczką wpaść do Prezydenckiej.
Witam
Nalepsza zabawa jest w Magnolii i u Lysego. Chociaż fajfy w prezydenckiej są okey. Zależy jaki typ muzyki lubisz?!
Ważne jest aby towarzystwo się bawiło i blisko do ośrodka było.
Udanej zabawy andrzejkowej
W Hawanie byłem tylko raz , wypiłem piwo i przeniosłem się do wojskowego. Myślę, że w Krynicy poruszaliśmy się tymi samymi ścieżkami. Masz rację, że nastrojowa atmosfera jest u Prezydenta zwłaszcza, że powrócił dawny zespół , który bardzo lubiłem , gdyż często grali moje ulubione melodie z lat szkolnych i młodzieńczych. W Prezydenckiej na fajfach też jest fajnie jedynie parkiet jest za mały. Na początku 2018 roku była czynna restauracja Galicyjska bardzo blisko ronda przy kościele, tam też nie płaciło się za wejście. W tym lokalu grał tydzień Łysy tydzień jego zmiennik (najprawdopodobniej syn). Warunki chyba najlepsze w Krynicy jeżeli chodzi o tańce. Będąc ostatnio w Krynicy na początku listopada obiekt ten był remontowany. Gorąco Was pozdrawiam i nie rozumiem czemu jesteście w domach a nie na Andrzejkach. Ja z uwagi na swój PESEL już zaliczyłem Andrzeja (proszę nie brać dosłownie) i teraz mogę trochę pogawęduszyć. Miłej zabawy.
Fionka pisze: 29 lis 2018 23:46
Dzięki . Pozostaje , tylko harmonogram sobie ustalić ....gdzie i kiedy
Kiedy już wiesz a gdzie niespodzianka , powiem tylko Zabiorę Cię właśnie tam....
Widzę , że będę miała co zwiedzać , tylko czy czasu wystarczy Tylko żeby można się tam było teleportować a nie tłuc prawie 9 godzin . No cóż ale coś , za coś . Jutro Krynico witaj