Max i mix wracają.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Max i mix wracają.

Post autor: forumowicz »

Pewnie pomyślałyście sobie o nas miłe panie,że jesteśmy słabeuszami,bo nie potrafimy wyrwać żadnej "laski".
A to jesteście w błedzie.Otóż,trudność znalezienia tej Jedynej polegała na tym że my szukaliśmy dziewicy...i to najlepiej gdyby ten fakt był potwierdzony przez lekarza ginekologa ze stosownymi pieczątkami.I chociaż w dzisiejszych czasach jest to niezwykle trudne-to wierzymy że nasze starania zostaną zakończone sukcesem....czego sobie życzymy. dobranoc
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Tak by oderwać się na kilka chwil od pracy i by się pośmiać, czytam te piepszoty :lol: i dziś pora na pdsumowanie czy ty masz rozdwojenie jażni :?: max i mix to jeden i na dodatek w jednych skarpetkach facet :!: Dam Ci radę poszukaj inne forum i zamieść ogłoszenie Prawiczek zaświadczenie od lekarza szuka dziewicy z zaświadczeniem od lekarza :lol: . Życzę Ci powodzenia iniezasimiecaj tego forum . Jego Wysokość to pewnie też TY-MASAKRA Bunia.
forumowicz

źle myślisz Bunia! MIX to MIX ,a MAX to MAX! z tym że poznaliśmy się w Krynicy,pozdrawiam!
forumowicz

czy tutaj chodzi o margarynę masmix? czy o dziewice? czy o sex? proszę o odpowiedź ,pogubiłem się,kto jest kto? i kto z kim kiedy i jak?
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

MIX-MASZ,czy jak się zwiecie,proponuję,abyście się razem przespali,zrobili sobie dobrze,a nie zawracali d....y porządnym dziewczyną.Seksuologów teoretyków spotkałem w kurortach wielu,ale takich jak Wy ,chmy,szkoda pisać.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Lew zmienił nicka na MAX a następnie na Jego Wysokość, a rozpoznać to nie trudno po sposobie pisanie i dość
specyficznym i wypaczonym poczuciu humoru.
Mix zaś ma zupełnie inny styl przy czym ( o zgrozo :!: ) stara się dorównać Lwu-MAX-owi - Jego Wysokości :!:
Tylko po co :?:
Obaj Panowie poznali się w Krynicy i z tego co piszą bawili się znakomicie a że byle co jedli to i byle co piszą :)
Sorki jeno bez obrazy Panowie :!: :!: :!:
forumowicz

Hm ,tak sobie czytam i myślę sobie ,o maxie i mixie ,faceci koloryzuja zapewne te swoje przeżycia ,albo marza o takich ,warto życzyc im powodzenia :)
forumowicz

a nicki? hm nicki też zapewne jakieś takie brzmiące swojsko,jakby jakieś znane? :lol: ;)
powodzonka marzyciele :mrgreen:
forumowicz

Witam mix i max ,czym tak naraziliscie sie forumpowiczom ,na tym forum? oswiecicie mnie :o jestem tutaj nowa :roll:
forumowicz

witaj la Rossa,nie wiem czym,chyba tym że jesteśmy za przystojni, i żadna nas nie chce
ODPOWIEDZ