Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zosiu, jestes nieoceniona, dziekuje Ci bardzo !
Nie chodzi mi o wypasione kremy, tylko jezeli cos sie skonczy, albo o czyms zapomne, jednak to prawie miesiac !
Pozdrawiam
Zyto sanatorium Solinka to jedno z najlepszych sanatoriów w Polańczyku. Byłam 2 razy i chętnie pojadę jeszcze raz. Pokoje 2 osobowe dość przestronne i czyste. Sam Polańczyk to niestety mieścina ale można wytrzymać. W końcu człowiek jedzie się trochę podkurować. I potańczyć jest gdzie.Myślę ,że będziesz zadowolona. Pozdrawiam.
Ten temat był tyle razy wyświetlony, ze chyba jednak ktoś jedzie do Polańczyka i korzysta z tych wiadomości
Szkoda, ze nikt się nie ujawnia
Pozdrawiam wszystkich
Witaj Zyto! Jeśli mogę Ci doradzić - wyślij faks z prośbą o rezerwację pokoju jedno lub dwuosobowego. Zdarza się ,że mój mąż jedzie sam wtedy wysyłam faks o pokój jednoosobowy i tylko raz zdarzyło się ,że nie dostał. W Krynicy w sanatorium Mielec. W Solince jeśli się nic nie zmieniło były również pokoje typu studio.