Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie atakuję ,mówię w tym momencie o sobie nie o Tobie .
PS:Drogie Panie w panelu użytkownika jest coś takiego jak przyjaciele i wrogowie ,jak Was tak bardzo drażni to co piszę użyjcie przycisku "wrogowie" i wpiszcie tam mój nick .Od tego momentu nie będziecie się denerwować moimi postami
Medi,ani ty mój wróg,ani mój przyjaciel... A uwierz mi,że w życiu internetowym niewiele jest w stanie mnie zdenerwować. Twoje wypowiedzi też się w tym mieszczą i nie tylko twoje dodam.
Są tacy co mocno się wysilają by mi dokopać,ale chyba do nich nie dociera to że mnie kompletnie to nie interesuje,a tym bardziej rusza.
Nikomu nie chcę dokopać ale sobie też nie dam w kaszę dmuchać i to wszystko w temacie .
Esterka tak mi przyszło na myśl, że masz na myśli moją skromną osobę ...ale kogo jeszcze ??? Oby było to dobre towarzystwo bo przynudzaczy(moje słowotwórstwo) nie lubię