Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam 2 razy w sanatorium i zawsze miałam dwójkę ale skoro mówicie że 3 osobowy to nie koniec świata.... tylko ta łazienka dzielona na trzy ..... a co do połówki to coraz więcej małżeństw wyjeżdża razem bo to fajny sposób na wspólny wypoczynek a przy okazji i zabiegi no i zwiedzanie.
Byłam zwolenniczką pokoi dwuosobowych,ale ostatni mój pobyt w sanatorium w Polanicy był właśnie w pokoju trzyosobowym i wspominam bardzo miło 3 kobiety każda w innym wieku(po 40,po 50 i przed 70) każda z innej regionu..ja morze koleżanki góralki .Dodam że dwójki były też dla małżeństw jak ktoś tu już wcześniej pisał o innym sanatorium.
Miło to słyszeć, bo ten wyjazd jakoś mi się od początku nie układa. Pierwsze skierowanie miałam od 6 marca do zdrojowego ale przełożyłam z uwagi na pobyt w szpitalu. Na moją prośbę przełożyli mi ale chyba za karę dostałam w Jaworze czyli dochodzone zabiegi. A mało tego w trakcie turnusu mam 3 wesela ( w tym chrześniaka w Opolu i 2 u siebie czyli o/w-wy ) będę musiała prosić o kilka dni przepustki ale nie wiem co na to władze. Koleżanki mi radziły żeby jeszcze raz prosić o przełożenie ale już dałam spokój. Chyba ten Horyniec jest mi pisany....
ona50
Poczekaj jeszcze tydzień. Tak jak pisałem wcześniej, odwiedzę Zdrojowy i popytam jak się mieszka w Jaworze. Zapytam jak z przepustkami. Napiszę tutaj pod koniec miesiąca. Z tego co wiem teraz to możliwe są przepustki, ale pokrywasz straty jakie ponosi uzdrowisko gdy Cię nie ma . Około 50 zł za dzień ?
To jest tak do 12 godzin. nic nie płacimy a za 24 godziny 50zł. jeśli jedziesz na dwie doby płacisz 100zł.Tak przynajmiej ja ostatnio płaciłam. Wyjeżdzałam w sobote o 16 godz. w poniedziałek powrót do 16 godz. i 100zł tża było zapłaćić.
Niestety podobno tylko choroba może być usprawiedliwieniem. Ktoś po rezygnacji czekał dużo, dużo miesięcy w nowej kolejce .
Po prostu zadzwoń na numer kontaktowy, który podali przy skierowaniu z oddziału NFZ. Tam pracujące Panie też miewają wesela i wiedzą jak to jest .
Jesteś przecież Matką Chrzestną .