Mieszkam koło Wysowej Zdrój i Krynicy Zdrój.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Re: Mieszkam koło Wysowej Zdrój i Krynicy Zdrój.

Post autor: ZenekM197 »

I proszę Darek już pytania zadaje i czeka na reklamę naszego Pana mieszkającego między pomiędzy 8-)
A Pan Krzysztof może rocznik jest 42 i dlatego nieporadnie po Forum kroki stawia,
ale odwaga :o , chociaż kto wie :?: Nie zdziwiłbym się wcale gdyby Pan Krzysztof był już tu znany :P
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Zenku

Ja zaczynam wierzyć w Ludzi .
Jak NIKT nie ukradł mi z ogródka 4 packu Piwa .
Fakt po ogródku lata Labrador syna ,no ale piwo stoi :)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darku :lol: :lol:
Jestem gotowy z Tobą ten czteropak piwa wypić :) tylko nie wiem czy przez Labradora tylko przez siatkę nam tego piwa nie przyjdzie wypić :lol: :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Zenku

Ja Jestem otwarty nie tylko na Browara.
Miałem przyjemność POZNAĆ kilka Osób z forum - Jest kilka Osób ,które nawet Mnie pozdrawiają .

A co do Wysowej i Krynicy -miałem przyjemność poznania tych miejscowości ale to było Bardzo dawno bo w Wysowej chyba byłem w 1997-lub 1998 a w Krynicy gdy w TVP leciał 100 Odcinek Klanu czyli zapewne w poprzednim wieku.

Niestety Dziś choć bym Bardzo chciał Krynica i Wysowa jest po za Moim zasięgiem ( Niestety Kardiologia i ciśnienie -choć Obecnie Wyregulowane)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darku,
Przykra sprawa, zdrowie najważniejsze, wiem, że przy nadciśnieniu i problemach kardiologicznych trzeba uważać z płynami ;) , więc rozumiem Twoje obawy, ale spotkanie sądzę, że jak najbardziej jest wskazane i oczywiście nie tylko na browara :oops: Andrzej wspominał o parkietoterapii, a ruch to zdrowie :)
i mnie też nie zaszkodzi więc trzeba coś w tym kierunku postanowić, a Panie :serce: , czyli koleżanki Forumowe nas nie zawiodą, tym bardziej, że już niektóre są nam znane i spotkanie będzie udane i miło będzie poznać naszych "Świeżych" Forumowiczów, co z pewnością do nas dołączą :)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Z Darkiem i z Zenkiem, a jest na Forum jeszcze kilku fajnych ludzi, co o bzdety się nie czepiają :oops:,
więc mogę do Was się podłączyć ;) o ile moje Towarzystwo znieść będziecie chcieli :oops: ,
a M. dodaj coś od siebie więcej, bo strasznie mało nadal o Tobie wiemy i zastanawiam się 8-)
czy my się już nie poznaliśmy :roll:
Piękne są te strony i Zdroje, z przyjemnością można byłoby pooglądać,
więc odwagi M., powiedz coś więcej... :roll:
ODPOWIEDZ