Muszyna Wiarus (2.01.2022)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Inka75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2020 23:11
Oddział NFZ: Małopolski

Re: Muszyna Wiarus (2.01.2022)

Post autor: Inka75 »

Cześć Insignia , pisałeś tu na forum że każdy się udziela tylko przed wyjazdem i później cisza ;) Odpisałam że jak wrócę to opiszę swój pobyt i wrażenia . Wiadomo każdy ma inny gust i charakter , ja jestem zadowolona z Wiarusa i miejsce w którym się znajduje bo zgiełk, ruch uliczny i dużo ludzi to mam na codzień. Ja w Krynicy bym się napewno męczyła ..... 😉 a tak to mam naładowane baterie , wypoczęta i mam zamiar znów starać się o rehabilitację .
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Muszyna Wiarus (2.01.2022)

Post autor: Insignia 2010 »

Inka ..🤗🤗....to Twój pierwszy raz 🤭 przekonasz się wszedzie jest tak samo , a to czy będziemy w tłoku czy w zgiełku to tylko od nas samych zależy bo to my tworzymy klimat na takich wyjazdach.
Jeżdżę zawsze styczrn luty ......nigdy nie narzekalem na tlok i na to że ciemno .
Wybieram takie miejsca pobytu aby mieć dobra bazę wypadową na szlaki . A na takie wyjścia zawsze się ktoś znajdzie , bo picie popołudniowej kawy nawet z szarlotka na ciepło, w miłym gronie ale w pokoju wcześniej czy później zawsze nudzi .
W pokoju sanat ..jesteśmy tylko wtedy kiedy musimy, tj zabiegi I do obiadu .Po obiadku szlaki do kolacji później kąpiel i parkiet .
I uprzedzę kpiny i sarkazm.......przecież zawsze można pojechać komunikacja a wrócić szlakami i to jest piękne.
Muszynę znam 👍😁 dobrze co prawda ciągle się wszedzie zmienia a i zmiany były by większe gdyby nie strach przed pandemia.
Byłaś na Wierchomli ......robia tam jeszcze te pyszne pierogi ???
No i pamiętaj z zusu możesz jeździć co 6 miesięcy
A te wyjazdy są najlepsze bo mieszane wiekowo towarzystwo i zawsze znajdziemy kogos z kim miło spędzimy czas .
Wpadaj to po 4 .01 .
Coś napisze.
ODPOWIEDZ