Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
malgorzatas pisze:No super anna53...witaj na forum...
Zapomnialam napisać ze mozesz plusikować..ale czasem trzeba odczekać z 2 godziny...zreszta wyświetli sie komunikat jak chcesz cytować to masz u gory CYTUJ..wtedy piszesz do konkretnej osoby i na temat co ciebie interesuje...
Małgosiu jesteś wspaniała, mam nadzieję,że w razie wątpliwości w sprawach komputerowych (mam na myśli forum) będę mogła się zwracać do ciebie bezpośrednio,będę się starała nie nadużywać Twojej cierpliwości, obiecuję pozdrawiam anna23
anno 23..zawsze i wciaz..jestem do Twojej dyspozycji..śmialo pisz...jak tylko bede mogla i umiala pomoc to odpowiem na wszystkie pytania...pozdrawiam Goska
anna23 pisze:dzieki Malgosiu, wiesz mam juz troche wiosen i komputer to nie jest dla mnie taka prosta sprawa pozdrawiam Anna
kochana jak my tu wszyscy...ja tez mam zaleglosci w necie...ale jakośc sobie dajemy radę..nie rezygnuj wszystkiego sie nauczysz...nie jestem informatykiem ale czasem mogę pomoc...mnie tez koleżanki uczyly