Pozwolę sobie na POTWIERDZENIE opinii Jaśka odnośnie
Dochtorów
Może mają za dużo Pracy , Może są z łapanki
Fakt pierwsza wizyta gdyby Nie Moja Upierdliwość skończyła by się jak u pewnego Pana DOSŁOWNIE 1 minuta
- Był przede mną gdy wychodził Myślałem że idzie po dodatkowe dokumenty.
Mnie udało się Zasugerować Kilka zabiegów, jednak źle zrozumieliśmy się odnośnie Masarzu podwodnego.
Mistrzostwem było 1 PLANOWANIE ZABIEGÓW
32 z 54 zabiegów odbywało się w czasie śniadania lub obiadu
Mistrzostwo Świata ,ale za to w Sobotę zabiegi od 12 , 13,30 i 14,50
Wg informacji w czasie pobytu Dochtor ma 3 x Spotkać się z Pacjentem ,ale Chyba nie będzie szans
Bo w środę mam wyjazd a jeszcze nie zaliczyłem Wizyty Kontrolnej w 1/2 pobytu jak i końcowego
Wspomniałeś o posiłkach
U mnie jedzą OCZY
Ale pierwszy raz jestem gdzie
ISTNIEJE powtarzalność Obiadów
Zaliczyłem już 3 x zupę -Niby Barszcz Czerwony z ogromną ilością ziemniaków
3 x Jarzynową - ale na Miły Bóg To chyba jedyna Jarzynowa ( Dziś bez smaku)
Wspominasz do Posiłkach Komercyjnych i dopłacie
PIERWSZY raz wydałem nie potrzebnie kasę
Choć porcje dla "Tych Normalnych" to .............
Natomiast Komercja to totalna Pomyłka
No niby wszędzie jest Kawa ,Herbata , Sok czy Woda
Jest Herbata Loyd - może dlatego ,że to produkt Mokate oraz od 2 dni Mamy w termosie kawe 3 w 1
Co do Szweda - To na przemiennie jajecznica nie jadalna -Chyba Nikt jej już NIE i coś ale Frankfuterki -ale Smak
2 gatunki sera żółtego 4 gatunki wędliny PLUS ZJADLIWY SALCESON
Owoce

tutaj to jakieś nie porozumienie chyba ,aby Ludkowie nie wynosili Śliwka krojona na 1/4 Podobnie Gruszka , Grapefruit obrany i pokrojony raczej do sałatki
Kolacja no niby cuś na ciepło ,ale 4 x była pałka z udka kurczaka zapiekany kalafior i chyba Nic nie wspomnę godne uwagi
Ach Był BOGRACZ 1 x w ciągu 20 dni
Plus porcjowane na talerzu 2 plastry wędliny , 1 plaster sera 1/8 pomidor 2 plasterki ogórka zielonego
Co drugi dzionek sałatka
Zdaję sobie Sprawę ,że Równica to duzy Obiekt plus do tego dochodzą Piramidy i jest Logistyczny Ogrom Pracy
Ale BRAK tutaj GOSPODARZA PRAWDZIWEGO menagera