GDZIE NA BALETY NA KURACJI
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Re: GDZIE NA BALETY NA KURACJI
w miesiącach maj - wrzesień do restauracji "Mierzeja" w Krynicy Morskiej.
-
Dorota123
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 gru 2017 18:29
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
-
Dorota123
- Pomocny Kuracjusz

był ostatnio na kuracji w sanatorium Kujawiak, że tam wejście płatne i dość ciasno. Ponieważ to niedaleko naszego domu to zrobiłam mu "nalot" i poszliśmy na tańce właśnie "Pod Tężnie" - a i jeszcze dodam, że 1 raz nie chciano ich wpuścić bo byli z innego sanatorium A Ty w jakim sanatorium będziesz?
-
Dorota123
- Pomocny Kuracjusz

- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Generalnie zgadzam się z Tobą fajne uzdrowisko latem super hektary parków i kwiatów
Trącenie nóżką ,słabe...ludzie już inni jacyś tacy...
Byłam w marcu 2022 prywatnie ...potwierdzam Twoją opinię
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Kudowy Zdroju
Jako ,że przyznaję się Kotlina Kłodzka jest mi słabo znana a jest zapewne wielu Fanów i Wiele Osób znających Miejsca gdzie
Można jak to wiele Pań z Forum Mówi Tracić Nóżką
Nie ukrywam ,że chcemy Koleżance przygotować czy zasugerować
Gdzie w Kudowie
Może udać się na tańce czy na mała czarną
Czy mógłby prosić o informacje z posiadanych informacji wiem ,że ma zaplanowany wyjazd chyba od 20 lub 22 marca a chcę jej podrzucić ściągę .
-
mrozen
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 03 mar 2023 08:11
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 3 razy
Potwierdzam opinię oprócz Pijalni, to moje klimaty. Pan Wojtek gra wspaniale, a gdy śpiewa z partnerką to jest jeszcze lepsza zabawa. Największy wpływ na atmosferę oprócz muzy ma jednak towarzystwo.Gość pisze: 04 mar 2023 17:19 Witam najnowsze relacje gdzie na balety w Inowrocławiu 1 - Oaza ciasno i kiepsko 1 tydzień średnia wieku 72 a drugi tydzień z braku chętnych brak tańców . 2 - Zdrojowa - Tramwaj moim zdaniem też kiepsko choć grają od 17 i też bodajże od czwartku do niedzieli , płatne bez możliwości rezerwacjiw 2 części pomimo gazowej lampy zimno jak w psiarni
. 3 Pijalnia tańce płatne od czwartku do niedzieli w poniedziałki zamknięte nie byłem na tańcach nie moje klimaty . 4 Nad stawikiem moim zdaniem najlepsze miejsce , minus czasem miejscowi robią B..........O
muzyka oki płatna . 5 sanatorium Pod Tężniami codziennie za darmo fajna sala ale kiepska na tańce słaba akustyka . Pomimo kiepskiego terminu nie żałuję park fajny , latem pewnie jeszcze fajniej , w mieście polecam Pizzeria Róże , Fiołki i Aniołki pyszna Pizza już prawie koniec turnusu .