test

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: test

Post autor: marika »

forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ciekawy temat,Darki1 już po rozwodzie?
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Serenada »

Max....odświeżyłeś temat Darka..Fajnie.
Dobry wątek do przemysleń wielu małżeństwom.
forumowicz

Pytanie, czy to bajka,czy prawda?
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2017 19:57
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Magdala39 »

Ja to się zastanawiam po przeczytaniu calego wątku co to za małżeństwo było i jaki sens ma taki związek? A czy prawda czy bajka to swoją drogą..
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Serenada »

Jestem z mężem akurat na takim turnusie.Oj.....to nie bajka..... :D. Musimy z mężem trzymać się razem.Mała chwila rozłąki zabiegowej i w moment już jakieś łowy i branie.hi hi...I tylko tekst typu "Po co drzewo do lasu się przywiózło"U niektórych hamulce moralne puszczają bardzo szybko...A jeśli w jakimś związku nastała pustka uczuciowa to zdrada pewna .Co do głębszego uczucia jednak mam tu wątpliwości.
Awatar użytkownika
Magdala39
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2017 19:57
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Magdala39 »

O to mi właśnie chodzi.. jeśli są uczucia to żadne łowy i okazje nic nie dadzą.. a jeśli nie ma uczuć..to co to za małżeństwo??
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ludzie wyście na temat tych łowów to kompletnie powariowali :evil: :evil: :evil: :evil: Ja jestem typem gaduły ,lubię sobie pogawędzić z obcymi ludźmi. Czy mam za każdym razem gdy otworzę usta zastanawiać się czy delikwent przypadkiem nie poczuł się przeze mnie podrywany ? A może powinnam strzelać oczyma na boki czy zza winkla nie wyskoczy zazdrosna ,rozjuszona małżonka i zacznie mnie odsądzać od czci i wiary tylko dlatego że ucięłam sobie pogawędkę z jej mężem :?: :shock: :shock: :shock: Sanatorium to nie Sodoma i Gomora :evil: :evil: :evil: ,siedlisko zła wszelkiego :P :P :P
forumowicz

Medi ,ale tak właśnie jest , jak opisują koleżanki!
forumowicz

Serenada pisze: 07 kwie 2018 10:46 Jestem z mężem akurat na takim turnusie.Oj.....to nie bajka..... :D. Musimy z mężem trzymać się razem.Mała chwila rozłąki zabiegowej i w moment już jakieś łowy i branie.hi hi...I tylko tekst typu "Po co drzewo do lasu się przywiózło"U niektórych hamulce moralne puszczają bardzo szybko...A jeśli w jakimś związku nastała pustka uczuciowa to zdrada pewna .Co do głębszego uczucia jednak mam tu wątpliwości.
dokładnie o tym pisałem na innym wątku :twisted: to szczera prawda .
ODPOWIEDZ