Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wiesniaczkaela pisze:
...staralam sie w dniu dzisiejszym dociec czy sa jakies oficjalne normy .
Niestety nie wiem nic.
Dawno dawno temu cos takiego istnialo natomiast obecnie to nikt z ludzi z dawnych czasow nie ma wiedzy na ten temat.
Nie odpuszczam bede dociekac nadal
powinna to być jawna informacja publiczna ...
jeśli istniało - to prosimy o opis ...
tym bardziej, że jest tu sporo ludzi z dawnych ( a może bardziej dawniejszych ) czasów...
a archiwa - nawet netowe - są bogate ...
w oczekiwaniu na rezultaty dociekań ...
przysiadam na zydelku w kącie ...
Na tym zydelku pierw odciskow sie nabawim zaczym prawdy dociekniem.Serio to ja nie mam dostepu do tego typu wiedzy, onegdaj bywalo ze znalam ludzi ktorzy jak to sie teraz mowi byli audytorami w tej dziedzinie a obecnie sami doznaja urokow ekstremalnych pobytow. Pozdrawiam Ela
wiesniaczkaela pisze:Na tym zydelku pierw odciskow sie nabawim zaczym prawdy dociekniem.Serio to ja nie mam dostepu do tego typu wiedzy, onegdaj bywalo ze znalam ludzi ktorzy jak to sie teraz mowi byli audytorami w tej dziedzinie a obecnie sami doznaja urokow ekstremalnych pobytow.
zwątpiłaś w kierunek i skuteczność własnych działań...
to nie pytanie - to stwierdzenie ...
niedobrze...
jeśli dawni znajomi odwrócili się od Ciebie - zwróć się do nowych...
szukajcie a znajdziecie stoi w Piśmie Świętym...
Smutkiem powialo.Nie znajomi zapomnieli ale o nich zapomniano.Wczesniejsze emerytury nie tylko z wyboru-ot magia zmian.Odbiegamy od tematu, a tu chodzi o nasze dobra i o to ze nie dajmy sie robic na szaro .Nikt nam laski nie robi i jesli mam prawo jesc z talerza to nie ma mojej zgody na strawe z psiej michy.Jesli inni wcinaja lapami z porcelany ,czesto nie zdajac sobie nawet sprawy z czego i co jedza.
ależ skąd - jakże jest u nas pięknie..
wystarczy pojechać do sEnatorium "Sowa"...
sama radocha ...
sami wybieramy i cieszymy się...
że w sanatorium w Kambodży jest gorzej...
...
nie samym chlebkiem człowiek żyje...
...
przyjmiesz zaproszenie ... skierowanie do - "Sowy"...
...
Dzieki ale nie.Bylam w sopockim Lesniku , to bylo spore wyzwanie.Wysoko jak na miejscowosc nadmorsko bo 110m.n. pm., to zapewne zamiast wysokiego standardu.
jesteś jedyną osobą która wzgardziła zaproszeniem do "Sowy"...
a jakie tam żarełko kuracyjne ...
i jakie mikrofony ukryte...
...
a jakie dywany typu perskie oko...
pod które zamieciono...
...
wszystkie skierowania do sEnatoriów
Sanatoria mają rozmaity standard. Gdzie pojedziesz, zależy od odrobiny szczęścia i humoru urzędników w NFZ. Żeby dobrze trafić koniecznie trzeba mieć trochę chodów, trochę pleców, trochę tupetu i trochę farta.
Piszecie o warunkach zakwaterowania. Skandalem jest przydzielanie osobom mocno niepełnosprawnym pokojów wieloosobowych. W ogóle skandalem jest coraz większe zmniejszanie ilości dostępnych pokojów jednoosobowych.