Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Roman miałem okazje być w tym roku z NFZ w marcu i byłem zdowolony
cała moja relacja jest na forum ,ciesz sie e trafiłeś na sułkowsiego bo
w tej dugiej to katastrofa xycze miego wypoczynku /a co do
to drogi ,i czekamy na relacje
mustang1 pisze: 11 lis 2024 10:03
Gienia nie strasz Romanka Ja byłem 2 razy w Arce i pojechał bym 3 raz. Za 1ym razem mialem 2u osobowy pokój, było super, a ostatnio w 2023 3osobowy,zeby nie wiekowi dziadkowie, też by było ok, ale to z pisu i tylko na okrągło leciało info , porażka, Wydaje mi się że to zależy jakie towarzystwo się trafi , a że na końcu Kołobrzegu, to nic.. Gwaru miasta, to mam dosyć u siebie , piękna Promenada do samej Arki i dalej ścieżka rowerowa i piękne widoki, plaża na wyciągnięcie ręki, codziennie koncerty, wieczorem muzyczka do24ej. Zabiegi i jedzenie jak wszędzie. Pozdrawiam
Mustang widze ze nie jestes w temacie ,teraz tvp info PO oglada
Romanek pisze: 11 lis 2024 12:44
Odetchnołem z ulgą ze spokojem patrzę na nadchodzący czas.. Oby los uchronił mnie od politycznych nawiedzonych oglądaczy tv, chrapiących, pijaków i palaczy i innej maści znawców wszech rzeczy
Romanek masz zbyt wygorowane oczekiwania ale zycze zeby to wszystko sie spelnilo.Ale to musialbys zemna zamieszkac
tak tylko ja ze sobą sam ledwie wytrzymuje bo raz że jestem pijak, dwa chrapię jestem nawiedzony i znam się na wszystkim i jestem politycznie nawiedzony