Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
no co przecież możesz być nago przy spotkaniu z Ziutkiem Aniu! jeszcze jedna podpowiedź no dwie: Ziutek może być wygięty lub prosty! mężczyznom jest obojętny
Max dałam się wciągnąć w to odgadywanie ale nago w miejscu publicznym zreszta nie wiem czy by pozwolono
a biedroneczka podąża w dobrym kierunku ups to temat Maxa znikam
Witam Biedroneczko- może nie powinienem się wtrącać, ale jesteś na dobrej drodze,prawie wszystko pasuje oprócz sposobu działania, powiem więcej- podoba mi się Twój.......tok rozumowania