Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Eluuniu Twój sen to zachęta do aktywnego działania, zmian, rozwoju. Ktoś pragnie udzielić Ci wsparcia. Ale też – będziesz przychylna dwuznacznym propozycjom ze strony mężczyzny…
.....wróżko Seleno ...on już się dawno spełnił tylko wciąż jest replay ...a mnie się mężczyźni boją ....a co do mojej przychylności to wiesz że ja pomocy nie odmawiam buziaki
Eluuniu dziękuję ale naszą portalową wróżką jest... Słoneczko . Ja bardzo często śnię a moje sny są wręcz fantastyczne
a o wytłumaczenie ich znaczenia zawsze dzwonię do mojej mamy