wyjazd do sanatorium z zus

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Re: wyjazd do sanatorium z zus

Post autor: kociu »

Nika a jaki zus cie wysłał do polanczyka bo ja mam komisje na poczatku kwietnia i mysle o Polańczyku :kwiat: :kwiat: :kwiat:
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Post autor: henrys66 »

nika731207 pisze:
henrys66 pisze:Witam 3 marca mam komisję w lubelskim ZUS.Podpowie ktoś jaki czas oczekiwania i gdzie ZUS wysyła przy schorzeniach kręgosłupa ? Pozdrawiam.
Witaj , ja będąc na komisji dostałam do wyboru kilka miejsc więc może poczytaj na forum które sanatoria są dobre to będziesz wiedział co wybrać . Podobno wysyłają do 200 km od miejsca zamieszkania ale nie ma na to reguły :D . Ja na kręgosłup jadę do Polańczyka , ale to też inny rejon
Dzwoniłem dzisiaj do ZUS u i pani powiedziała że teraz wysyłają do Polańczyka , Iwonicza ,Rymanowa,i chyba Osieczka.Byłem w Iwoniczu w Sanvicie i w Polańczyku w Amer Polu.Teraz mogę do Plonu , i w zasadzie biorę po uwagę Plon lub Sanvit w Iwoniczu.W poniedziałek napiszę co wybrałem pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Henry :kwiat: zasuwaj pod koniec maja do Iwonicza :D ...bierz Sanvit od pierwszych dni czerwca :lol: :lol:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

A ja będę w Plonie w Polańczyku od 9 maja :lol:
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: bozenkagr »

Witaj Nika 731207.Też jadę do Plonu w Polańczyku od 9 maja, to jest nas już 2. Skąd jedziesz, jeśli to nie tajemnica, ja z Tarnobrzega. Już się cieszę na ten wyjazd, w maju na pewno będzie pięknie.pozdrawiam
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj , jadę z Radomia . Dłuższy czas czekałam żeby się ktoś odezwał ale nie wpisałam w temacie daty, miałam już nowy zakładać a to proszę jest. Rozumiem że jedziesz z ZUSu :D
marbor
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 kwie 2012 16:46
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: marbor »

witam wy wracacie a ja jade 3 06 plon .komisja 11 marzec i juz nie było nic na wyjazd majowy
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

marbor pisze:witam wy wracacie a ja jade 3 06 plon .komisja 11 marzec i juz nie było nic na wyjazd majowy
To się już nie spotkamy. My wracamy 1.06
Albercik Robert K
Na forum od: 20 mar 2014 10:55
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Albercik Robert K »

Witam. Pozdrawiam wszystkich uczestników turnusu 25.02 14 - 20.03.14 ZUS a szczególnie wszystkich z pokoju przechodniego 308 !!! (kto był to wie), a szczególnie Edytkę, Agniesię i Jagódkę. ;)
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kasiula »

bozenkarg....Polańczyk..pięknie?!....byłam tam cały maj 2012.....pogoda była przecudna.....tylko że ja byłam w DEDALU...ale kilka razy byłam w Plonie też na tańcach.Pozdrawiam i życzę Wam cudownej pogody i pływania rowerkami wodnymi po Solinie...
ODPOWIEDZ