Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja tez mysalałam o tym,zeby zabrać rower ale nie miesci mi sie do auta.:/
W jakim jestes wieku? A pozytywne nastawienie to podstawa sukcesu, ja tam wiem,że będzie fajnie
hej...43/kiedyś nie wyleczyłem do końca kolana i dziś muszę korzystać z łaskawości zus .
chciałbym czas sanatorium wykorzystać na relax leczenie i spokój, niestety jak znam życie do końca nie będę mógł sie wyłączyć...moja praca wszędzie mnie znajdzie. Czy ktoś wie jak w Uniejowie jest z pokojami jednoosobowymi ..POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Wszystkim przebywającym w Uniejowie w czerwcu polecam wizytę w Boże Ciało (19 czerwca) w Spycimierzu. Rzut kamieniem od Uniejowa,a dywany kwiatowe na trasie procesji - rewelacja. [ obrazek zewnętrzny ]