Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fanklub Lądka-Zdrój dla kuracjuszy (i nie tylko) zainteresowanych i zauroczonych tą okolicą. Lądek i okolice, sanatoria, co warto zobaczyć, ciekawostki.
Anusiu fajnie,ze masz na świeżo tyle zdjęć.Ja mam ich całe mnóstwo,ale na dwóch kompach i muszę trochę porządku z nimi zrobić.Postaram się parę wrzucić właśnie czeskich bo ich jest mniej. Jacky zimowych zdjęć,Anusia robiła je w lutym.
Dzięki Alicjo zamieszczone przeze mnie zdjęcia sa jak najbardziej aktualne , a zrobione są w marcu 2014 . Wieczorkiem wkleję ,może z Bystrzycy kłodzkiej i z Góry Iglicznej gdzie na jej szczycie znajduję sanktuarium MB Śnieżnej. Pozdrawiam
Na Górę Igliczną do sanktuarium MB Śnieżnej może dotrzeć albo pieszo z Międzygórza , albo dojechać samochodem na miejsce, kierując się na Szlary . W Szklarach jest zakaz ruchu na Górę Igliczną ( ruch wahadłowy- wąska droga) poza godzinami :
Polecam to miejsce , bardzo miły ksiądz oprowadza po sanktuarium i muzeum , w którym jest między innymi całoroczna ruchoma szopka . Niestety w samych sanktuarium nie można robić zdjęć - podobno zakaz Biskupa , a szkoda .
Idąc z Międzygórza szlakiem nie radzę wybierać żółtego , szłam- bardzo kamienisty , i trzeba mieć dobre buty ,niezłą kondycję i zdrowe kolana . Polecam szlak czerwony jest zdecydowanie łagodniejszy taki spacerowy , po drodze można zajrzeć do ogrodu bajek .