Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
tak na poważnie to sanatorium mozna porównac do wyjazdu na wczasy tylko tyle ,ze nie mam zabiegów i powrotów przed 22,00 dlaczego bez współmałżonka . Prawda Smuga jest partner do potańczenia i przytulenia
Nie mam nic przeciwko małżeństwom w sanatorium. Na moim turnusie było ich kilka . Większość chodziła swoimi ścieżkami , ale jedno z nich było bardzo rozrywkowe i często spotykaliśmy się na tańcach . Oczywiście każdy wyjeżdża jak mu wygodnie . A Kazimierz to inna sprawa i większość osób wie o co chodzi
nika731207 pisze:Nie mam nic przeciwko małżeństwom w sanatorium. Na moim turnusie było ich kilka . Większość chodziła swoimi ścieżkami , ale jedno z nich było bardzo rozrywkowe i często spotykaliśmy się na tańcach . Oczywiście każdy wyjeżdża jak mu wygodnie . A Kazimierz to inna sprawa i większość osób wie o co chodzi