"Pałac na wodzie" Augustów
-
izabelka5555
- Kuracjusz

- Na forum od: 12 mar 2015 16:33
Re: "Pałac na wodzie" Augustów od 15.03.2015
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2015 11:08
- Staż sanatoryjny: 2
Re: "Pałac na wodzie" Augustów
Pozdrawiam.
-
izabelka5555
- Kuracjusz

Magi pisze:Hej..
A może ktoś jedzie w czerwcu. Mam termin od 21 czerwca. Liczyłam na porządną ZUSowską rehabilitację a z tego co pisała Manka40 mogę liczyć na miły wypoczynek nad jeziorami..
Ktoś ma nowsze wiadomości jeśli chodzi o zabiegi? Czy mam szukać towarzystwa na krótkie "augustowskie noce"....?![]()
Witam Magi, skąd jesteś??
Ja też mam skierowanie od 21 czerwca i jak czytam te opowieści to krew mi się mrozi!!! ale cóż wyboru nie ma w ZUS, chyba że pojadę do Stalowej Woli, ale tam to już nie wiem co robić z wolnym czasem ...
napiszcie czy są może rowery dostępne?? jak daleko jest do miasta i innego sanatorium, w którym może są organizowane jakieś wycieczki?? jakies życie poza zabiegami??
A osoba która właśnie jest w tym miejscu, jak jest z tymi zabiegami faktycznie???
za wszelkie informacje będę wdzięczna .
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2015 11:08
- Staż sanatoryjny: 2
Wczoraj też zostałem skierowany z ZUS do tego sanatorium. Termin od 16 lipca, szukałem jakichkolwiek opinii na temat tego ośrodka i raczej wygląda to niezbyt ciekawie. Pocieszam się że to pełnia sezonu letniego i znajdę alternatywę na niezbyt ciekawą ofertę z ich strony. Przyłączam się do oczekujących na relacje i wrażenia z pobytu osób które już tam były lub są w trakcie leczenia.
Pozdrawiam Sławek
- Magi
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lip 2014 01:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Witaj w klubie przerażonych...może coś się rozjaśni do czerwca.Ja w sumie liczę na pogodę i miejsce to w sumie Augustów i sezon wakacyjny..
Rowery ponoć są ale jakie? Jadąc do Gołdapi wzięłam swój i cale szczęście . Te do wypożyczania były ale w opłakanym stanie.
O myszach zapominam
Jadę z Warszawy..
-
izabelka5555
- Kuracjusz

Witam z netem jest faktycznie problem ,można go złapać jedynie na parterze na holu lub obok pielegniarki.Zabiegów jest ok szesciu dziennie.Pokoje są dwuosobowe ,ale wszedzie są dostawki i jesteśmy po 3 osoby.Łazienki dość duże z prysznicem i suszarką do włosów .W pokoju 1 szafa biurko z telewizorem i szafka na buty,łóżka dość wygodne.Pokoje sami sobie sprzątamy nikt tu nawet nie zagląda.Posiłki jak dla kobiety może wystarczające,śniadania średnie,obiady dobre,kolacje beznadziejne,apropos nie ma stołu szwedzkiego.Organizowane są dwie wycieczki za odplatnoscia oraz opłata za telewizor 40 zl odrazu po przyjeżdzie.PozdrawiamAgnieszka K pisze:Niusia, przecież dziewczyna dopiero przyjechała. Daj jej się spokojnie zalogowaćTrudno żeby zrzuciła tobołki i złapała się za laptopa