Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewasz pisze:Dziękuję serendipity
Spinacze (klamerki) mam już spakowane
Pozdrawiam
Ewasz Klamerki Moze sie usmiejesz, ale robie juz listę , ale nie pomyślalam o klamerkach
A one napewno sie przydadza na male lub wieksze pranie
Pozdrawiam cieplutko
Witaj Iwciu Kochana
Dlatego uważam, że trzeba na NS napisać o najmniejszej nawet rzeczy, która może się przydać
Choćby taka klamerka a ile udogodnienia
Pozdrawiam
Ewcia i wiesz co? dopisałam na listę.... żelazko
Ostatnio miałam trudności z wyprasowniem ciuszkow, dlatego teraz zabieram swoje Żelazko było do wypozyczenia na recepcji, ale było tak rozchwytywane, że trzeba było sie zapisac na godzinę
iwcia:-) ja tez zabieralam albo kupowalam na miejscu:-) zapachowe swieczki:-) albo odswiezacze:-) ladnie w pokoju pachnialo:-) zabieram tez reczniki papierowe:-) i sciereczki do naczyn:-) pozdrawiam:-) to sa malo istotne rzeczy ale jak przydatne:-)
malgorzatas pisze:iwcia:-) ja tez zabieralam albo kupowalam na miejscu:-) zapachowe swieczki:-) albo odswiezacze:-) ladnie w pokoju pachnialo:-) zabieram tez reczniki papierowe:-) i sciereczki do naczyn:-) pozdrawiam:-) to sa malo istotne rzeczy ale jak przydatne:-)
Dobrze Małgoś pisze - wszystko poza odświeżaczem powietrza mam spakowane
Odświeżacz muszę dokupić
Jak się jeszcze coś komuś przypomni to proszę napisać
Małgosiu Dobry pomysł z tym odswieżaczem .Musze się zaopatrzyc A moze swieczki? beda bardziej nastrojowe O sciereczkach do naczyn nigdy nie zapominam.Biorę tez swój kubeczek z dekielkiem do zaparzana zielonej lisciastej herbaty. Bez niej nie żyję .
Ewcia masz jeszcze piątek moze nam się cos przypomni
Ewciu,100 metrów od Twojego sanatorium jest sklep w którym jest ryż,mydło i powidło.....świeczki,pachnidła,szklanki,kubki....czyli wszystko o czym kuracjusz zapomniał,a może być przydatne.A tak dla informacji,która czasem jest przydatna.W Lądku masz dwa bankomaty PKO BP i Spółdzielczy.Jak ktoś ma konta gdzie indziej to musi śmignąć po kaskę do Kłodzka,lub płacić prowizję.
Witaj Ewcia
Od jutra bedziesz juz w Lądku
Zycże Ci wspaniałego czasu ,najlepszych zabiegów, relaksu i milej zabawy.
Dobrego towarzystwa, duzo słoneczka i usmiechu
Pozdrawiam cieplutko
iwcia pisze:Witaj Ewcia
Od jutra bedziesz juz w Lądku
Zycże Ci wspaniałego czasu ,najlepszych zabiegów, relaksu i milej zabawy.
Dobrego towarzystwa, duzo słoneczka i usmiechu
Pozdrawiam cieplutko