Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
baron14 pisze:Ot i się wypowiedział
A co jadasz, że tak ...... gadasz
Oj i wylało sie mleko i wydała cała prawda żonkach w sanatorium żarliwie tłumaczą się tylko winni (ne ) [/quote]
"Baron14" a kto się tłumaczy
Ja
Nigdy w życiu
Po prostu nie mam z czego choć niekiedy żałuję ale cóż moje zasady są niezmienne
Tą kwestię już sobie ustaliliśmy - pamiętasz
Pozdrawiam
baron14 pisze:Ot i się wypowiedział
A co jadasz, że tak ...... gadasz
Oj i wylało sie mleko i wydała cała prawda żonkach w sanatorium żarliwie tłumaczą się tylko winni (ne )
"Baron14" a kto się tłumaczy
Ja
Nigdy w życiu
Po prostu nie mam z czego choć niekiedy żałuję ale cóż moje zasady są niezmienne
Tą kwestię już sobie ustaliliśmy - pamiętasz
Pozdrawiam [/quote] Ja niczego z nikim niy ustalołech może ty z kimś innym coś ustalałaś ale napewno niy zemną
Dzięki Janie
Widać czytałeś moje wpisy a ja nie ściemniam żeby się przypodobać czy coś w tym rodzaju
Jestem taka jaka jestem - z zasadami - tak mam i nie chcę niczego zmieniać
Pozdrawiam