"Krystyna" Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: "Krystyna" Busko Zdrój

Post autor: ulanie »

Elunia ja nie jestem taka przebojowa... :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

oj Bożenko to my bylismy na JEDNYM TURNUSIE ?
Faktycznie Elu z Moja Naszą mogłem załatwić przepustki na chyba WSZYSTKO a i kontrole Sióstr o 22 były Bardzo pobłazliwe ;)
Zwłaszcza jeden powrót z pewnego "koncertu " w towarzystwie pewnej Blondyki z 3 piętra mieszkajacej w trójce na ..poddaszu :lol:
Pani siostra czekała i nawet zapytała się o WRAŻENIA ARTYSTYCZNE :P
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: bozenkagr »

Dareczku ... już zapomniałeś :) :) :)
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ula
Moim lekarzem prowadzącym była dr Śledzik, młoda lekarka otwarta na sugestie pacjenta. Ja dostałam wszystkie zabiegi o jakie prosiłam. :)
Jeśli chodzi o posiłki, ja chodziłam na 1 turę; śniadanie - 7.45, obiad- 13.15, kolacja - 17.30. Druga tura około 1 godzinę później. :)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bożenko przepraszam, że tak ciągle zanudzam :? ale mam nadzieję, że większość z nas potrzebuje wiedzieć, tak po prostu. Mam jeszcze dwa miesiące do wyjazdu i dużo i mało... ale przeżywam :D i cieszę się i boję się :D ale dzięki wam tu wszystkim, dzięki Tobie dość dużo już wiem... może coś jeszcze Ci się przypomni i jak bedziesz miała ochotę, to napisz... ze mnie już się śmieją,że tylko o Kryśce myślę :lol: Ale to ja mam tam być prawie miesiąc. W Polanicy super były warunki i szalona Hanka- współlokatorka, z którą nadal mam kontakt... ech. Zobaczymy co mi tutaj los zmaluje :lol:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

bozenkagr pisze:Ula
Moim lekarzem prowadzącym była dr Śledzik, młoda lekarka otwarta na sugestie pacjenta. Ja dostałam wszystkie zabiegi o jakie prosiłam. :)
Jeśli chodzi o posiłki, ja chodziłam na 1 turę; śniadanie - 7.45, obiad- 13.15, kolacja - 17.30. Druga tura około 1 godzinę później. :)
Fajnie też, że miałaś super lekarkę i najważniejsze, że wróciłaś zadowolona :)
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ula
Jeśli tylko będziesz miała jeszcze jakieś wątpliwości, pytaj, chętnie odpowiem. :)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Ula

Tutaj niestety MUSZĘ poprawić Bożenkę w/w Pani Doktor rozpoczęła z nami TURNUS, ale i Nas OPUŚCIŁA w połowie!!! przejęła Nas przesympatyczna Pani Ordynator wielka fanka SŁONI ;)
a co do zabiegów to wszyscy lekarze są otwarci na propozycje dotyczące zabiegów jednakże musi być spełniony 1 warunek 18 zabiegów baleoonologicznych :lol:
A co do Atrakcji w samej Krystynie przebywa prawie 230 kuracjuszy i co potwierdzi wiele osob z Forum osławiony Pan Mieczysław w sanatorium pojawi się dopiero za mniej więcej rok :lol:

Najważniejsze jest poznanie systemu korytarzy w Krystynie , posiadam nagrane kilka filmików tego swoistego labiryntu a jako ciekawostkę podam co potwierdzi Bożenka , że Krystyna nie jest zlokalizowana TYLKO przy Rzewuskiego 3-5-7-9 ,ale i po nr 4 gdzie zamieszkiwała ...Bożenka :D
W równie wypasionym apartamencie jak piszący te slowa a dodatkowo miała łazienkę około 2 mkw większa oraz 6 programów WIĘCEJ ,ale bez ..balkonu :mrgreen:
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dareczku rozbawiłeś mnie do łez, ale parę poprawek. Mój apartament był duuużo większy od Twojego i był 1 choć był 2, jego numer był niższy od 3.
A jeśli chodzi o pana Miecia to na ten wyjazd czekał 3 lata, wiec i następny mniej więcej za 3 lata. :) ;)
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A jednak to dr Śledzik przepisała mi wszystkie super zabiegi, mimo, że nas opuściła jest wielka :)
ODPOWIEDZ