"Krystyna" Busko Zdrój
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: "Krystyna" Busko Zdrój
Faktycznie Elu z Moja Naszą mogłem załatwić przepustki na chyba WSZYSTKO a i kontrole Sióstr o 22 były Bardzo pobłazliwe
Zwłaszcza jeden powrót z pewnego "koncertu " w towarzystwie pewnej Blondyki z 3 piętra mieszkajacej w trójce na ..poddaszu
Pani siostra czekała i nawet zapytała się o WRAŻENIA ARTYSTYCZNE
-
bozenkagr
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2014 19:38
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 10
Moim lekarzem prowadzącym była dr Śledzik, młoda lekarka otwarta na sugestie pacjenta. Ja dostałam wszystkie zabiegi o jakie prosiłam.
Jeśli chodzi o posiłki, ja chodziłam na 1 turę; śniadanie - 7.45, obiad- 13.15, kolacja - 17.30. Druga tura około 1 godzinę później.
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
Fajnie też, że miałaś super lekarkę i najważniejsze, że wróciłaś zadowolonabozenkagr pisze:Ula
Moim lekarzem prowadzącym była dr Śledzik, młoda lekarka otwarta na sugestie pacjenta. Ja dostałam wszystkie zabiegi o jakie prosiłam.![]()
Jeśli chodzi o posiłki, ja chodziłam na 1 turę; śniadanie - 7.45, obiad- 13.15, kolacja - 17.30. Druga tura około 1 godzinę później.
-
bozenkagr
- Super Kuracjusz

Jeśli tylko będziesz miała jeszcze jakieś wątpliwości, pytaj, chętnie odpowiem.
pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Moim lekarzem prowadzącym była dr Śledzik, młoda lekarka otwarta na sugestie pacjenta. Ja dostałam wszystkie zabiegi o jakie prosiłam.
Tutaj niestety MUSZĘ poprawić Bożenkę w/w Pani Doktor rozpoczęła z nami TURNUS, ale i Nas OPUŚCIŁA w połowie!!! przejęła Nas przesympatyczna Pani Ordynator wielka fanka SŁONI
a co do zabiegów to wszyscy lekarze są otwarci na propozycje dotyczące zabiegów jednakże musi być spełniony 1 warunek 18 zabiegów baleoonologicznych
A co do Atrakcji w samej Krystynie przebywa prawie 230 kuracjuszy i co potwierdzi wiele osob z Forum osławiony Pan Mieczysław w sanatorium pojawi się dopiero za mniej więcej rok
Najważniejsze jest poznanie systemu korytarzy w Krystynie , posiadam nagrane kilka filmików tego swoistego labiryntu a jako ciekawostkę podam co potwierdzi Bożenka , że Krystyna nie jest zlokalizowana TYLKO przy Rzewuskiego 3-5-7-9 ,ale i po nr 4 gdzie zamieszkiwała ...Bożenka
W równie wypasionym apartamencie jak piszący te slowa a dodatkowo miała łazienkę około 2 mkw większa oraz 6 programów WIĘCEJ ,ale bez ..balkonu
-
bozenkagr
- Super Kuracjusz

A jeśli chodzi o pana Miecia to na ten wyjazd czekał 3 lata, wiec i następny mniej więcej za 3 lata.
-
bozenkagr
- Super Kuracjusz